Η πριγκίπισσα του Μπαλί πήγε στον γάμο της… ξυπόλυτη

Μποέμ και εκθαμβωτική στη γαμήλια τελετή

Τον καλό της, Adam Ellis παντρεύτηκε η πριγκίπισσα του Μπαλί, Lindy Klim μετά από δύο χρόνια σχέσης σε μια παραμυθένια τελετή στην Τοσκάνη, στην οποία εκείνη κατέφτασε ξυπόλυτη. 

 

 

Η πριγκίπισσα Lindy, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, φορούσε ένα νυφικό του Αυστραλού σχεδιαστή Toni Matičevski από μετάξι, το οποίο έφτιαξε μέσα σε 24 ώρες, ακολουθώντας τις οδηγίες της νύφης για να δημιουργήσει το νυφικό που εκείνη είχε ονειρευτεί. 

 

 

«Είχε διάφορες ιδέες και με άφησε να πάρω τα ηνία όταν προσεγγίσαμε αυτό που είχε στο μυαλό της. Αυτό που αγαπώ στη Lindy είναι ότι με εμπιστεύεται πως αυτό που της δίνω είναι πρώτα για εκείνη», είπε ο σχεδιαστής.

Η ίδια ήθελε κάτι ανάλαφρο και ρομαντικό, ενώ ο σχεδιαστής επιμελήθηκε και το φόρεμα της 11χρονης κόρης της, που ήταν παρανυφάκι στο γάμο. 

 

 

We had such an incredible night with friends and family. Thank you for making it such a magical memory. Thank you @toni_maticevski for my stunning dress! Love you so much 🖤 📷 @lisapoggi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINDY RAMA-ELLIS (@lindyklim) στις

 

Η πριγκίπισσα, που είναι πρώην μοντέλο έφτασε στην υπαίθρια γαμήλια τελετή ξυπόλυτη, ενώ τη συνόδευαν η 6χρονη κόρη της Frankie και τα υπόλοιπα παιδιά της την περίμεναν μαζί με τον γαμπρό. 

Η πριγκίπισσα είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Adam Ellis τον Ιούνιο του 2016, ενώ το 2017 υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, την Goldie. 

Η Lindy έχει άλλα τρία παιδιά, την 11χρονη Stella, τον 9χρονο Rocco και την 6χρονη Frankie, από τον γάμο της με τον Michael Klim.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top