Χωρίς λόγια η Δέσποινα Βανδή μπροστά στην τραγωδία της φωτιάς στο Μάτι

Τα έσοδα της παράστασης στο θέατρο Πέτρας για τα θύματα

Δέσποινα Βανδή

Συγκλονισμένη από την τραγωδία της δολοφονικής φωτιάς στο Μάτι είναι και η Δέσποινα Βανδή, η οποία με μια ανάρτησή της στο Instagram έκανε γνωστό ότι τα έσοδα από την παράσταση Mamma Mia που θα δοθεί στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη θα δοθούν στους πυρόπληκτους. 

Η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου αναβλήθηκε μέσα στο πένθος που ζούμε όλοι μας και θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 5 Σεπτεμβρίου. 

«Και ήρθε η ώρα που λέξεις δεν μπορούν εκφράσουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες με όλα όσα έχουνε γίνει…  Εμείς ως @mammamiagreece σας καλούμε στις 5 του Σεπτέμβρη στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στην παράσταση μας -που ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων -με τιμή εισιτηρίου 10€ και με σκοπό όλες οι εισπράξεις μας να διατεθούν στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους που έχουν υποστεί όλη αυτή την καταστροφή…», έγραψε η τραγουδίστρια. 

 

 

Και ήρθε η ώρα που λέξεις δεν μπορούν εκφράσουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες με όλα όσα εχουνε γίνει... Εμείς ως @mammamiagreece σας καλούμε στις 5 του Σεμπτεμβρη στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στην παράσταση μας -που ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων -με τιμή εισιτηρίου 10€ και με σκοπό όλες οι εισπράξεις μας να διατεθούν στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους που έχουν υποστεί όλη αυτή την καταστροφή...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top