Άννα Βίσση: Το live album της στην 1η θέση-30 λεπτά μετά την κυκλοφορία του

Mόλις κυκλοφόρησε από την Panik Gold

Σχεδόν 30 λεπτά χρειάστηκαν για να αγκαλιάσει ο κόσμος το τριπλό live album της Άννας Βίσση, το «Hotel Ερμού live 2015 - 2018», που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Gold, καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του iTunes chart! 

Μάλιστα, η «απόλυτη Ελληνίδα star» ξεπέρασε σε ψηφιακές πωλήσεις ακόμα και το soundtack της ταινίας «Mamma Mia!».

Με ένα τριπλό live album, το «Hotel Ερμού live 2015 - 2018», που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών της στο «Hotel Ερμού» και κυκλοφορεί από την Panik Gold, η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά, ξετυλίγοντας αριστοτεχνικά την μοναδική μουσική της διαδρομή από το 1973 μέχρι και το 2018. Μάλιστα, μόλις σε 30 λεπτά από την κυκλοφορία του, το album βρέθηκε στην πρώτη θέση του iTunes Chart!

Με συνοδοιπόρους την εξαιρετική και ταλαντούχα «χρυσή» της μπάντα, που αποτελείται από 11 μουσικούς και 3 τραγουδιστές, η απόλυτη Ελληνίδα star μας ταξιδεύει σε όλες τις δεκαετίες της επιτυχημένης 45ετούς πορείας της μέσα από 68 κομμάτια όπως παρουσιάστηκαν επί σκηνής, είτε ατόφια, είτε μέσα από εμπνευσμένες και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και οι μουσικοί της, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του σταθερού φίλου, συνεργάτη και μέντορά της, Νίκου Καρβέλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top