Τα δύσκολα χρόνια της Irina Shayk: "Μοιραζόμασταν ένα μπολ με ρύζι..."

Η ζωή της στο Παρίσι πριν γίνει super model!

(Δείτε στο βίντεο την πρόσφτατη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών)

Είναι καλλονή, «άγγελος» της Victoria’s Secret και πριν ένα χρόνο έγινε και μητέρα. 

Ο λόγος για την Irina Shayk, η οποία αν και έγινε γνωστή για τη σχέση της με τον Cristiano Ronaldo, την καρδιά της τελικά έκλεψε ο Bradley Cooper. 

Irina Shayk - Bradley Cooper

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο έκανε πάντα ό,τι είναι δυνατό για να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποτέ δεν μίλησε για τις σχέσεις και απέφευγε όσο μπορούσε κοινές εμφανίσεις με τους συντρόφους της.

Irina Shayk

«Τη λέμε ιδιωτική ζωή γιατί είναι δική μου. Πέρα από τη δουλειά είμαι ένα φυσιολογικό άτομο και θέλω να συνεχίσω να είμαι έτσι» δήλωσε το super model σε μια από τις σπάνιες της συνεντεύξεις στο ES Magazine.

Γεννημένη στις 6 Ιανουαρίου του 1986 στο Γιεμανζέλινσκ της Ρωσίας όπου και μεγάλωσε όνειρο της δεν ήταν να γίνει διάσημη, ήθελε απλώς να είναι ανεξάρτητη και να μπορεί να βοηθήσει την οικογένειά της. Ο πατέρας της ήταν ανθρακωρύχος και πέθανε όταν η Irina ήταν μόλις 14 χρόνων. Η μητέρα της ήταν πιανίστρια και εργάζονταν ως δασκάλα μουσικής. Πριν πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς στο Τσελιαμπίνσκ το 2004, δεν είχε ποτέ φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό μόδας.

Στο Παρίσι έφθασε σε ηλικία των 20 χρόνων, με την εντύπωση ότι θα δουλέψει για κάποιον κατάλογο ρούχων και θα επιστρέψει στο σπίτι της.

«Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις», είπε στο βρετανικό περιοδικό, «δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου».

Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα για την 32χρονη Irina. Το μοντέλο μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα. «Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες», θυμάται.

«Τώρα όταν έρχομαι στο Παρίσι για δουλειά έχω οδηγό που με πηγαινοφέρνει, μένω σε ωραία ξενοδοχεία, όμως οι δυσκολίες που πέρασα στην αρχή με βοήθησαν να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εύκολο ή προφανές», δηλώνει το μοντέλο.
 
Τέλος Irina Shayk εκμυστηρεύεται ότι στην αρχή της καριέρα της την απέρριπταν λόγω των καμπυλών της. «Τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ αδύνατα και έκαναν πασαρέλα, ενώ εμένα δεν με επέλεγαν επειδή δεν χωρούσα στα μικρά μεγέθη των ρούχων, είχα πλούσιο στήθος και ελιές στο δέρμα μου», θυμάται… σήμερα όμως είναι από τα κορυφαία μοντέλα της Victoria's Secret.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top