Εμφανίστηκε στο Instagram η Δαλάκα μετά τη νίκη του Γκότση στο Survivor

Η πρώτη αντίδραση της

Έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό μιας και τελικά ήταν ο Ηλίας Γκότσης ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα που είδε τον 28χρονο personal trainer να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Φυσικά εκείνη έτρεξε να αγκαλιάσει τον αντίπαλο της και να τον συγχαρεί για τη νίκη του! Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε σας αγαπώ. Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ  #survivor2018#loveyouall», έγραψε η φιναλίστ του Survivor, στο πρώτο της μήνυμα από την ημέρα που πήρε μέρος στο reality επιβίωσης.

 

 

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ενιωσα απο κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη και την αγαπη που μου δώσατε σας αγαπω .Αυτο το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ενα μεγάλο χαμόγελο , να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολυ #survivor2018#loveyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top