Πρώτη φορά: Ο Ορέστης Τσανγκ δημοσίευσε βίντεο από την καλύβα των Μαχητών

Θυμήθηκε στιγμές από το Survivor 1

Μπορεί το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται αυτές τις ημέρες στους νέους παίκτες του Survivor και στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ο Ορέστης Τσανγκ θυμάται τα… δικά του! 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από την καλύβα της περσινής ομάδας των Μαχητών. 

Σε αυτό βλέπετε εκτός από τον Ορέστη Τσανγκ, τους Γιάννη Σπαλιάρα, Κωνστνατίνο Βασάλο, Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου! 

«Σήμερα είπα να ανεβάσω κάτι από τα παλιά!! Μαζί γελάσαμε, μαζί πεινάσαμε, μαζί περάσαμε όλα αυτά που είδατε στην τηλεόραση, όμως περάσαμε πολλά περισσότερα που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Εξάλλου τηλεόραση είναι, ότι θέλει δείχνει και όποιον θέλει “προμοτάρει” και αυτό είναι «ηλίου φαεινότερον»!!!

Κάποιοι μας κατηγόρήσαν και άλλα πολλά…. Όμως αυτήν την εμπειρία και αυτήν ΟΜΑΔΑ δεν θα την άλλαζα με τίποτα!! Όταν εμείς ήμασταν εκεί στην παραλία πέρυσι, νιώθαμε λες και ήμασταν σε 5ήμερη εκδρομή!! Βεβαίως, είχαμε και τις «κακές» μας μέρες…. μπορεί κάποιος κάτω από τέτοιες συνθήκες διαβίωσης, συμβίωσης και πείνας να μην έχει νεύρα και μικρό τσακωμούς?

Στο τέλος της ημέρας θέλω να πιστεύω πως το κατά ευχαριστηθήκαμε όλοι μας!! Θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση που θα μείνει χαραγμένη βαθιά μέσα μας, όπως το μπλε των ΜΑΧΗΤΩΝ!! Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου!!

ΥΓ. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από το tablet που είχα κερδίσει στο Quiz. Το βίντεο μαζί με τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικές από αυτές που είναι τελείως φυσικές (χωρίς καμεραμάν χωρίς μοντάζ), τελείως φυσικές σαν να πηγαίναμε 5η εκδρομή στο σχολείο…», έγραψε ο Ορέστης Τσανγκ.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top