Paris Hilton: Αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί στη Μύκονο

Δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις χλιδάτες διακοπές

«Ερωτευμένη» με τη Μύκονο είναι η Paris Hilton.  Η διάσημη κληρονόμος επέλεξε για ακόμα μια φορά  το Νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη συνάντησε και εκείνη με τη σειρά της  μίλησε για την αγάπη της για τη χώρα μας, αλλά και για το αν σκέπτεται να κάνει τον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Chris Zylka στη Μύκονο.

 «Είναι ένα μαγικό νησί, το λατρεύω. Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχω μείνει στα πιο όμορφα μέρη και ξενοδοχεία, αλλά η Μύκονος είναι το πιο αγαπημένο μου νησί. Είναι υπέροχη και τέλεια! Αγαπώ το φαγητό, την ελληνική κουζίνα, όσοι εργάζονται είναι γλυκύτατοι… Μου αρέσει να ξαπλώνω δίπλα στην πισίνα και να βλέπω τα αστέρια. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται ο αρραβωνιαστικός μου ο Κρις και το λάτρεψε», είπε η χρυσή κληρονόμος.

Όταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος τη ρώτησε για το αν σκέφτεται να παντρευτεί στη Μύκονο δήλωσε: «Ποιος δε θα ήθελε να κάνει τον γάμο του στη Μύκονο;Προσπαθούμε να αποφασίσουμε που θα γίνει ο γάμος, αλλά να παντρευόμασταν εδώ θα ήταν τόσο ωραία…».

Οι φωτογραφίες στο Instagram από τις χλιδάτες διακοπές στη Μύκονο

Η Paris Hilton απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τις διακοπές της στη Μύκονο. Μάλιστα, δε σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Όπως μπορείτε να δείτε ποζάρει στον φωτογραφικό φακό δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Chris Zylka, αλλά και μέσα από το σκάφος.

«Αγαπώ τη Μύκονο»,  «Ποζάροντας στον Παράδεισο» και η «Ζωή είναι ωραία» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφει η ίδια στις λεζάντες που συνοδεύουν τα εν λόγω στιγμιότυπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top