Καλοκαιρινές διακοπές για τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό!

Ο Ρώσος κροίσος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τη σύντροφό του

Ο κροίσος Ριμπολόβλεφ επέλεξε τον Σκορπιό για τις καλοκαιρινές του διακοπές

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Ιόνιο απολαμβάνει ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο Ρώσος κροίσος που αγόρασε τον Σκορπιό ξάφνιασε ευχάριστα  τους κατοίκους της Λευκάδας όταν εμφανίστηκε μαζί με τη σύντροφό του.

Μάλιστα, η τοπική κοινωνία περιμένει με ανυπομονησία  την έναρξη των εργασιών της επένδυσής του, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μπορώ να πω ότι ερωτευτήκαμε το μέρος. Υπάρχουν ιδιαίτερες δονήσεις εδώ. Η επαφή με τη φύση είναι απόλυτη. Με ευχαριστεί να συναντώ εδώ την οικογένειά μου ή να δέχομαι προσκεκλημένους  από διάφορα μέρη του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ερχόμαστε πολύ συχνά εδώ», είχε εξομολογηθεί ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Γάλλο συγγραφέα και δημοσιογράφο Arnaud Ramsay, ο οποίος τα μετέφερε στο βιβλίο του «Δημήτρη Ριμπολόβλεφ- Ο Ρώσος ‘’Ωνάσης’’ του Σκορπιού».

Το περιοδικό Gala αναφέρει ότι ο «βασιλιάς της ποτάσας», παρέα με μέλη της οικογένειας του, κάποιους φίλους και την 27χρονη σύντροφό του έφτασε με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στον αερολιμένα του Ακτίου στα μέσα Ιουνίου. Από εκεί μετέβη στον Σκορπιό με ελικόπτερο, ενώ η θαλαμηγός «Anna» τον περίμενε ήδη στο νησί από τα μέσα Μαΐου, έτοιμη για εξορμήσεις στο Μεγανήσι, στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Ο Ρώσος μεγιστάνας δε θα μπορούσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να παραλείψει τη Λευκάδα, όπου επισκέφτηκε και το γνωστό εστιατόριο «Μηνάς», το οποίο φημίζεται για το φρέσκο ψάρι του. Πολλοί ήταν οι ντόπιοι που αναγνωρίζοντάς τον κατά τη βόλτα του στο Νυδρί κοντά στο άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση έσπευσαν να τον χαιρετήσουν για όσα έχει κάνει για την τοπική κοινωνία.

Οι διακοπές του Ρώσου μεγιστάνα στον Σκορπιό περιλαμβάνουν κολύμπι και θαλάσσια σπορ. Ξυπνάει νωρίς, κάνει τζόκινγκ, κολυμπάει και φροντίζει να επισκέπτεται προσωπικά, έστω και για λίγο, τους χώρους όπου έχουν ξεκινήσει εργασίες.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top