Με κουκούλα στη Μύκονο η Paris Hilton

Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη

Με κουκούλα στη Μύκονο η Paris Hilton

Οι stars του εξωτερικού υποκλίνονται στην ομορφιά της Μυκόνου. Στο Νησί των Aνέμων, βρίσκεται η Πάρις Χίλτον για τέταρτη φορά.


Η Πάρις Χίλτον φτάνει στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια . Μία εικόνα διαφορετική από την σέξι κληρονόμο.


Τι και αν έξω είναι πίσσα σκοτάδι εκείνη φορά κουκούλα -καπέλο και γυαλιά ηλίου . Ο σκοπός της να περάσει απαρατήρητη έχει αποτύχει.


Η ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΪΚΟΦΣΚΙ ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Η Έμιλι Ραταικόφσκι μπορεί να μην βρίσκεται στο νησί των ανέμων πια όμως δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις στιγμές της από την κοσμοπολίτισσα των Kυκλάδων.

Το ολόσωμο μαγιό και το διάφανο φόρεμά της έχει μπει στην λίστα με τις πιο αισθησιακές  εμφανίσεις.


ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩN ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΟΙΕΡ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Στο μαγευτικό νησί των Ανέμων παίζουν  μπάλα  ο Γερμανός τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ και ο Πολωνός  Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι.  Οι  διεθνής πορτιέρο  και ο επιθετικός  της Μπάγερν Μονάχου δεν πτοoύνται από τις ήττες των ομάδων τους στο Μουντιάλ


Η Βρετανίδα σταρ  Μίλι Μάκιντος στην Ελούντα

Η Βρετανίδα σταρ Μίλι Μάκιντος ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Η Ελλάδα της πάει . Πέρυσι δέχτηκε στην Μύκονο πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και φέτος περνά το μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.


Η Βρετανίδα σταρ Λούσι Μέκλενμπεργκ  στην Κρήτη  

Η Αγγλίδα Λούσι Μέκλενμπεργκ το έχει ρίξει στην γυμναστική για να κάψει τις θερμίδες από το ελληνικό σουβλάκι όπως γράφει στους δεκάδες χιλιάδες followers της στο Instagram


Εδώ και μερικές ημέρες ανακαλύπτει την ξεχωριστή ομορφιά της Κρήτης.
     

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top