Στην Ιταλία με τον αγαπημένο της η Kourtney Κardashian

Η παρέα οργώνει τα νερά με ενα πολυτελές γιοτ

Τις διακοπές της στην Ιταλία με τον νεαρό αγαπημένο της και τα παιδιά της απολαμβάνει η Kourtney Κardashian. Η παρέα οργώνει τα νερά με ενα πολυτελές γιοτ.

 

Ενα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαύρο μαγιο επέλεξε η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντασιαν, Κόρτνει για να κάνει τις βουτιές της στα νερά της Μεσογείου.

 

Μαζί της ο κατα 14 χρονια μικρότερος της συντροφος της Γιούνις Μπέντζιμα, μοντέλο και πρώην μποξέρ. Φαίνεται πως η σχέση τους είναι σοβαρή καθως οι δυο τους κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά της ριαλιτι σταρ στην Ιταλία

Η Κόρτνει, 39 ετων, της οποιας η περιουσια αγγιζει τα 39 εκατομμυρια δολάρια, είναι τρελα ερωτευμενη καθως κλεινει ενα χρονο σχεσης με το νεαρο μοντελο.


ΜΕ ΚΟΛΑΝ ΣΟΡΤΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ Η ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Ότι μπορεί κανει η Κιμ Καρντασιαν για να διαφημίσει τη σειρά ρουχων του ραπερ συζυγου της Κάνιε Γουεστ. Εμφανίστηκε με γκρι γυαλιστερο ποδηλατικο κολάν και ασορτί τοπ απο τη συλλογή Γίζι, τα οποια συνδυασε με ψηλές καστόρινες μπότες.

Τι κι αν κατα καιρούς τα αμερικανικά media τους χωρίζουν...Εκεινη παραμένει πιστή στο πλευρό του και τον στηρίζει σε όλες του τις δραστηριότητες.

KΛIMATIZOMENO ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΪΛΙ ΤΖΕΝΕΡ

Η νεότερη της οικογενειας Καρντασιαν-Τζενερ, η Καιλι , η οποια έγινε προσφατα μητερα, φροντίζει όχι μόνο για τις ανέσεις τις δικες της και της κόρης της αλλα και για την καλοπέραση των αγαπημενων της σκυλιων. Το κουκλιστικο ξυλινο σπιτάκι τους έχει κλιματισμό για να δροσίζονται...


Η εκρηκτική Κάιλι προσπάθει να μεταδώσει την αγαπη της για τα κατοικιδια και στην κορη της Στόρμι.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top