Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner!

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια βρέθηκε ο 59χρονος γιος της, Tina Turner. 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Craig Turner, αυτοκτόνησε αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. 

Ωστόσο, δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές σχετικά με τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία. 

Ο Craig Turner εργαζόταν ως μεσίτης. Ήταν το πρώτο παιδί της θρυλικής τραγουδίστριας. Τον είχε αποκτήσει σε ηλικία μόλις 18 ετών με τον σαξοφωνίστα Raymond Hill. Το 1962 από τον σύζυγό της, Ike Turner. 

To 2005 η Tina Turner είχε μιλήσει στην Oprah Winfrey για τον πρωτότοκο γιο της, λέγοντας πως είναι «πολύ συναισθηματικό παιδί» ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον αντίκτυπο που είχε στον γιο της η κακοποίηση την οποία υπέστη επί χρόνια η τραγουδίστρια από το βίαιο σύζυγό της Ike. 

«Κοιτούσε πάντα χαμηλά, με στεναχώρια στα μάτια του. Μια μέρα, που τσακωνόμουν με τον Ike, o Craig χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν ήμουν καλά. Σκέφτηκα τότε "Σε παρακαλώ, μη με χτυπήσει μέσα στο σπίτι. Δεν θέλω να ακούουν τα παιδιά μου"».

H Tina Turner χώρισε με τον Ιke το 1978. Το 2013 παντρεύτηκε τον Γερμανό μουσικό παραγωγό, Erwin Bach, με τον οποίο ήταν ζευγάρι 30 χρόνια. 

Μέχρι στιγμής, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά. δεν έχει κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις για τον θάνατο του γιου της. 

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top