Αντώνης Ρέμος: Χαμός στη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου

Ήταν sold out με 10.000 κόσμο στο Θέατρο Γης

Από την «πόλη της καρδιάς του», την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος την καλοκαιρινή περιοδεία του, με τη συναυλία του να έχει γίνει sold out αρκετές ημέρες πιο πριν και να πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία!


 
Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο κατάμεστο Θέατρο Γης μπροστά σε 10.000 θεατές, στους οποίους χάρισε μία ανεπανάληπτη βραδιά από εκείνες που μόνο ο ίδιος ξέρει να προσφέρει.
 
Με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, ο Αντώνης ερμήνευσε όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, αλλά και την μεγάλη του επιτυχία «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο κόσμος έγινε ένα με τον αγαπημένο τραγουδιστή και δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του και να τον χειροκροτά, σε ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια και αξεπέραστες ερμηνείες.

Μαζί με τον Αντώνη ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Οι δύο καλλιτέχνες θα συμπράξουν και ενώπιον του κοινού της Αθήνας, σε μία συναυλία που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Ιουλίου, στις 21:30, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και είναι ήδη sold out!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top