Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι χυδαία"

Όσα είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο star.gr

Χατζηγεωργίου: "Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι χυδαία"

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως «γόη» του Ταμάμ και από τότε έχει αρχίσει να μας απασχολεί. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στο star.gr σχολιάζοντας το επάγγελμα της υποκριτικής.Τόνισε πως δεν συνιστά στα νέα παιδιά να ακολουθήσουν το επάγγελμά του.

 «Θα πρότεινα σε ένα νέο παιδί να γίνει ηθοποιός μόνο αν δεν θέλει να είναι υγιής πνευματικά!»

«Ζούμε σε μία τρέλα, σε έναν παραλογισμό. Δεν υπάρχει δουλειά. Είναι ένα επάγγελμα στο οποίο γεννιούνται συνεχόμενα άνεργοι. Εγώ είμαι από τα πολύ τυχερά παιδιά. Έτρεχα πολύ και πείσμωσα για να τα καταφέρω, αλλά δεν θα πρότεινα στα νέα παιδιά αυτό το επάγγελμα, γιατί έχει τεράστια ανασφάλεια», δήλωσε στο star.gr. 

Υποστήριξε τη δήλωσή του λέγοντας: «Υπέφερα πολύ και θυσίασα πολλά για να τα καταφέρω… φιλίες, παρέες, ανθρώπους. Γενικότερα υπάρχει μισαλλοδοξία, ζήλεια και φθόνος σε εξωφρενικό βαθμό. Όποιος θέλει να ζήσει μία τέτοια κατάσταση ας γίνει ηθοποιός. Τα πράγματα τώρα στην Ελλάδα είναι αποτρόπαια και χυδαία».

«Αυτό το σημείο του άρθρου, καλό θα ήταν να μην το διαβάσουν όμως οι μαμάδες γιατί θα αποθαρρύνουν τα παιδιά τους που έχουν όνειρο την υποκριτική», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός, άλλωστε το όνειρο του καθενός δεν παύει ποτέ να είναι όνειρο.

 

«Ζιακ, η έκλειψη»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρουσίασε χθες το πρώτο του μυθιστόρημα «Ζιακ, η έκλειψη». Όχι, δεν πρόκειται για στροφή στην καριέρα του. Ο 27χρονος - πλέον- ηθοποιός είχε ξεκινήσει ερασιτεχνικά τη συγγραφή θεατρικών κειμένων και ποιημάτων σε ηλικία μόλις 13 ετών. Αυτή τη χρονική περίοδο που πέφτει και η αυλαία για το σίριαλ «Παρθένα Ζωή», ο Γιάννης έχει χρόνο να προωθήσει και να παρουσιάσει τη συγγραφική του δημιουργία.

«Χθες ήταν μία μαγευτική βραδιά με τα αγαπημένα μου άτομα. Ακούστηκαν συνθέσεις που έχουν γραφεί ειδικά για να συνοδεύουν τον αναγνώστη στη μαγική διαδρομή του βιβλίου. Φίλοι μου, όπως η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μυρτώ Αλικάκη, η Βίκυ Γεροθόδωρου και η Νικόλ Σαραβάκου πραγματοποίησαν αφηγήσεις και δραματοποιήσεις αποσπασμάτων. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζω μία διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία σε μια μαγική ιστορία φαντασίας. Μιλώ για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Κι εγώ είχα πολλούς ανεκπλήρωτους έρωτες, όπως και όλοι οι άνθρωποι. Στο μυθιστόρημα αποκρυσταλλώνονται οι προσωπικές μου εμπειρίες και οι ιστορίες ανθρώπων που γνωρίζω», ανέφερε με πολύ ενθουσιασμό ο ηθοποιός.

 

 

 

Όταν έπεσε στο τραπέζι η συζήτηση περί "κανόνων" και έρωτα ο Γιάννης απάντησε: «Έχω παραβεί πολλούς κανόνες στη ζωή μου. Όποιος δεν παραβιάζει τους κανόνες της καθημερινότητας, παραβιάζει έναν άλλο μεγαλύτερο κανόνα, τον κανόνα του “να ζεις”. Δηλώνω αιώνια ερωτευμένος. Ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς βενζίνη. Θεωρώ τον έρωτα κινητήριο δύναμη των πραγμάτων, αρκεί να μη γίνεται ανυπόφορος και τοξικός».

 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top