«Τι τρέχει με την Αθηνά Ωνάση;»: Η στιγμή που πέφτει από το άλογο

Στους διεθνείς αγώνες ιππασίας στις Κάννες

Πρώτη δημοσίευση: 11-06-2018 13:37

Μπορεί στις τελευταίες φωτογραφίες να φαίνεται ότι βρήκε ξανά το χαμόγελό της μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ωστόσο, το τελευταίο βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας με την Αθηνά Ωνάση συγκλονίζει!

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση είχε ένα ατύχημα στους διεθνείς αγώνες ιππασίας στις Κάννες.

Όπως βλέπετε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο στενός της συνεργάτης, Αλέξης Μανθεάκης,  η χρυσή κληρονόμος χάνει την ισορροπία της και πέφτει από το άλογο.

Μάλιστα, ο κ. Μανθεάκης, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την ανησυχία του για την Αθηνά γράφοντας στη λεζάντα: «Tι έγινε πριν 2 εβδομάδες στις Κάννες, τι άλλαξε στη ζωή της Αθήνας Ωνάση και εδώ και δέκα μέρες έχει τη μια αποτυχία μετά την άλλη με πτώση μάλιστα χθες στους αγώνες στις Κάννες; Πολλά τα σενάρια».

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος της με τον Ντοντα τελείωσε άδοξα. Η καλλίγραμμη Βελγίδα call girl Νίκη βοήθησε να γραφτούν οι τίτλοι τέλους. Μια παράνομη σχέση, μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κι ένας κόκκινος φάκελος με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία ο οποίος έφτασε στα χέρια της Αθηνάς.

 Η μητέρα της, Χριστίνα, ήθελε διακαώς στη ζωή της τον Τιερί Ρουσέλ παρά την άλλη οικογένεια που είχε δημιουργήσει. Η Αθηνά όμως φαίνεται πως δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Χώρισε αμέσως τον άντρα της όταν έμαθε για τις απιστίες του και του έδωσε απλώς μια αποζημίωση.

Ο χωρισμός της από τον Ντόντα δεν ήταν εύκολος. Η χρυσή κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση κλείστηκε στον εαυτό της, απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις κι έβρισκε παρηγοριά στο μοναδικό της καταφύγιο. Την ιππασία.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top