Νένα Χρονοπούλου: «Θα προτιμούσα να μη ζω και να...»

Η on air συγκίνηση της ηθοποιού

Η Νένα Χρονοπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον γιο της και τον αγαπημένο της, Τάσο Μητρόπουλο.

Η ηθοποιός έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Αποκαλύψεις» στο Νέο Κανάλι που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και πόσο τη στηρίζει ο σύντροφός της.

Μάλιστα, αναφερόμενη στον μικρό της Χρήστο που έχει ιδιαίτερες ικανότητες «λύγισε» λέγοντας όταν αν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει το παιδί της να είναι 100% λειτουργικό, θα προτιμούσε αυτό από το να ζει…

«Ο μικρός είναι 13,5 αλλά ηλικιακά και σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του  είναι πιο μικρός. Η σχέση του Τάσου με τον μικρό είναι σχέση λατρείας… Ο Τάσος έχει κάνει τατουάζ το όνομα και το πρόσωπο του γιου μου στο χέρι του. Μετά το θάνατο του άντρα μου μπήκε στη ζωή μου ο Τάσος, κούκλος μέσα και έξω, είναι και λεβέντης. Ο Τάσος αγκάλιασε το παιδί μου, που είναι ένα διαφορετικό παιδί και είμαι τυχερή και παρακαλώ τον Θεό να τον έχει καλά κάθε μέρα. Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει ένα μαγικό κουμπί και το πατάω και ο Χρήστος είναι 100% λειτουργικός… Θα προτιμούσα να μη ζω και να γίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top