O Elton John αποκάλυψε το ξεχωριστό δώρο που έχει ο πρίγκιπας Harry από την μητέρα του Diana!

Όσα είπε ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής

Ο Sir Elton John ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan  Markle και μάλιστα τραγούδησε στη δεξίωση.

Ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής σε ομιλία που παρέθεσε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για το ξεχωριστό «δώρο» που έχει κάνει η καλή του φίλη στον γιος της Harry.

«Ο πρίγκιπας Harry κληρονόμησε ένα απίστευτο δώρο από την πριγκίπισσα Diana την μητέρας του. Έχει την ικανότητα να κάνει τους πάντες να νιώθουν ίσοι», είπε αρχικά.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης για το AIDS είπε μεταξύ άλλων: «Δουλεύουμε πολύ στενά για ζητήματα που σχετίζονται με το AIDS. Έχω αδυναμία και στα δύο παιδιά λόγω της μητέρας τους. Είναι καλό παιδί, είναι σωστός μέσα του και το μόνο που θες είναι να είναι ευτυχισμένος».

Στη συνέχεια, επαίνεσε τον πρίγκιπα  για το ήθος του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Harry έχει κληρονομήσει την ικανότητα της μητέρας του να περπατά σε ένα δωμάτιο και να κάνει τους ανθρώπους, οποιουδήποτε κοινωνικού στρώματος να αισθάνονται ίσοι».

«Αυτό είναι ένα απίστευτο δώρο. Είμαι 71 ετών  και η πριγκίσσα Diana ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους της ζωής μου που με έκανε να νιώθω έτσι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top