Meghan Markle: Τι είχε κρύψει το Παλάτι από το βιογραφικό της;

Δείτε το βίντεο

Αλλαγές στο βιογραφικό της Meghan Markle στην επίσημη σελίδα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας έκανε το Παλάτι, μετά από «πυρά» που δέχθηκε.

Όπως πολλοί είχαν παρατηρήσει, στη σελίδα για την δούκισσα του Sussex δεν υπήρχε η καριέρα της στην υποκριτική και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην σειρά Suits που την έκανε παγκοσμίως γνωστή και γινόταν μόνο μία απλή αναφορά στο σημείο για την φιλανθρωπική της δράση στον Καναδά «κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Τορόντο».

Μετά από τα επικριτικά σχόλια, το Παλάτι προχώρησε σε αλλαγή του βιογραφικού, προσθέτοντας μία παράγραφο για την σειρά. «Ο πιο γνωστός ρόλος της ήταν εκείνος της Rachel Zane στην τηλεοπτική σειρά Suits για επτά σεζόν και 100 επεισόδια.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, η Δούκισσα μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι της», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ γίνεται μία μικρή αναφορά και στο blog που διατηρούσε, με όνομα The Tig, το οποίο έκλεισε μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, μόλις έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top