Enrique Iglesias: Μου λείπουν αφάνταστα τα μωρά μου

Τι αποκάλυψε για τα δίδυμα μωρά που απέκτησε με την πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα

Enrique Iglesias για τα δίδυμα μωρά του

Ο ποπ σταρ Enrique Iglesias εκμυστηρεύτηκε ότι του λείπουν αφάνταστα τα νεογέννητα δίδυμα μωρά του, ωστόσο τόνισε ότι και η σχέση με τους θαυμαστές του είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Αν και ο Ισπανός τραγουδιστής διατηρεί συνήθως την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί με τη σύζυγό του, πρώην τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα δημοσίευσαν την περασμένη εβδομάδα μερικές σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά τους.

Ο Enrique Iglesias δήλωσε στο AP ότι ήθελε να ανοιχτεί στους θαυμαστές του, επειδή του δίνουν τόσα πολλά. «Δεν με πειράζει να μοιράζομαι μέρος της ζωής μου μαζί τους» δήλωσε. «Πάντα το κάνω, κατά κάποιον τρόπο, μέσα από τη μουσική μου», πρόσθεσε.

Ο Iglesias τραγούδησε για 50.000 θαυμαστές του σε συναυλία στο Τελ Αβίβ την Κυριακή το βράδυ. Το πλήθος παραληρούσε, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή, αρχίζοντας τη συναυλία με το τραγούδι του I’m a Freak και με σόου με λέιζερ.

Οι αφοσιωμένοι θαυμαστές φορούσαν T-shirt με τα οποία διακήρυσσαν την αγάπη τους για τον 43χρονο τραγουδιστή και κρατούσαν σύμβολα που τον ανακήρυσσαν ως «τον πιο σέξι εν ζωή πατέρα».

«Μου λείπει τρελά η οικογένειά μου» είπε ο τραγουδιστής. «Αλλά μου αρέσει να κάνω αυτό που κάνω, να είμαι στη σκηνή και απλά να περιβάλλομαι από τους θαυμαστές μου. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου» υπογράμμισε.

Ήταν η τέταρτη συναυλία του Iglesias στο Ισραήλ. Οι καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του Ισπανού τραγουδιστή, συχνά δέχονται πιέσεις από λαϊκό φιλο-παλαιστινιακό κίνημα μποϊκοτάζ για να μην εμφανιστούν σε συναυλίες στο Ισραήλ. Αλλά ο Iglesias  είπε ότι ποτέ δεν είχε δεύτερες σκέψεις για τις εμφανίσεις του στη χώρα.

«Έχω τραγουδήσει σε τόσες πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων, η μουσική μου δεν αφορά την πολιτική» είπε. «Αν οι φίλοι μου ζητήσουν να πάω σε ένα μέρος και υπάρχει αίτημα, θα είμαι εκεί» σημείωσε, σύμφωνα με το Page Six.

Το πιο πρόσφατο single του Move to Miami, κυκλοφόρησε αυτό τον μήνα. Ο ποπ σταρ είναι σε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική και εμφανίστηκε στο Ισραήλ μετά από συναυλία στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top