Πρίγκιπας Harry: Το τηλεφώνημα στην πρώην του πριν τον γάμο και τα δάκρυα!

«Τελικά η Chelsy πήγε στο γάμο και υποσχέθηκε στο Χάρι πως δε θα έκανε τίποτα παράλογο»

Λίγες μέρες πριν τον γάμο του Harry και της Meghan, ο πρίγκιπας είχε ένα τηλεφώνημα με την πρώην του Chelsy Davy!

Οι φωτογραφίες της από την ημέρα του πριγκιπικού γάμου έκαναν τον γύρο του κόσμου, αφού ήταν φανερά στεναχωρημένη.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, λίγες ημέρες πριν από το ευτυχές γεγονός, το πρώην ζευγάρι είχε μια μακρά τηλεφωνική επικοινωνία και μάλιστα με πολλά δάκρυα.

«Ήταν η τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, μια κλήση στην οποία και οι δύο αναγνώρισαν πως ο Χάρι προχώρησε στη ζωή του. Η Chelsy ήταν αρκετά συναισθηματική με όλα αυτά, έκλαιγε και σχεδόν δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία» είπε μια πηγή στο περιοδικό.

«Τελικά η Chelsy πήγε στο γάμο και υποσχέθηκε στο Χάρι πως δε θα έκανε τίποτα παράλογο» πρόσθεσε η πηγή.

Ο Harry και η Chelsy ήταν σε σχέση για περίπου 5 χρόνια, αλλά έμειναν καλοί φίλοι όταν χώρισαν οριστικά το 2010. Τότε η ίδια είχε πει πως αυτή και ο Harry θα έμεναν πάντα «καλοί φίλοι» σύμφωνα με την Daily Mail. Είχε μάλιστα, προσκληθεί στο γάμο του πρίγκιπα William και της Kate τον επόμενο χρόνο.

Πάντως, το Σάββατο κατά τη διάρκεια του γάμου, οι χρήστες του Twitter παρακολουθούσαν κάθε της κίνηση για να δουν τυχόν αντιδράσεις της, και διαπίστωσαν πως δεν το χάρηκε και τόσο πολύ.

«Να την. Σε όλη της την ξινίλα» έγραψε μία χρήστης του Twitter. «Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα απομνημονεύματα της Τσέλσι Ντέιβι που θα έχουν τίτλο ‘Θα μπορούσα να είμαι εγώ’» ανέφερε σαρκαστικά κάποιος άλλος κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος που δεν καλείς την πρώην στο γάμο σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top