Καμίλα, Μπέτυ Μπαζιάνα, Μαρέβα Μητσοτάκη, Σίσσυ Παυλοπούλου: Τι φόρεσαν στο επίσημο δείπνο για τον Κάρολο!

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στις πρώτες κυρίες

Στο επίσημο δείπνο που δόθηκε από τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα, το βράδυ της Τετάρτης, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στις πρώτες κυρίες…

Επίτιμη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, η οποία φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας με την εντυπωσιακή λευκή δαντελένια τουαλέτα της που θύμιζε νυφικό.

Την εμφάνισή της συμπλήρωσαν τόσο τα διακριτικά κοσμήματα, όσο και το χρυσό τσαντάκι που κρατούσε στο χέρι της.

Η Δούκισσα φόρεσε για ακόμη μία φορά δημιουργία Βρετανίδας σχεδιάστριας και συγκεκριμένα της Fiona Clare, δημιουργίες της οποίας φοράει πολλά συχνά.

Να σημειωθεί πως τα Βρετανικά μέσα σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια την λαμπερή εμφάνιση της Καμίλα Πάρκερ, η οποία με την επιλογή της ξεχώριζε από όλες τις γυναικείες παρουσίες που βρέθηκαν εκεί, καθώς καμία άλλη δεν είχε επιλέξει το λευκό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο: Εικόνες από το επίσημο δείπνο στον Κάρολο και την Καμίλα

Η Καμίλα μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με την σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ, η οποία επέλεξε ένα πορτοκαλί ταγιέρ.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα εμφανίστηκε με λαδί φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.

Μαθήματα στυλ παρέδωσε για μια ακόμη φορά η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία επέλεξε μαύρο σύνολο με χρυσά κοσμήματα και μαύρα πέδιλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top