MET GALA 2018: Λαμπερές εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 08-05-2018 11:39

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης (Metropolitan Museum of Art, γνωστό και ως The Met) είχε χθες το βράδυ την τιμητική του.

Τα φλας ολόκληρου του πλανήτη συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και άστραψαν μπροστά στο κόκκινο χαλί που στρώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του MET.

Tα «Oscars της Μόδας», όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, δεν είναι άλλα από το Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο φέτος είχε θέμα:

«Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία» και στόχος του ήταν –πέρα από τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό προς όφελος του ινστιτούτου κοστουμιού του μουσείου- να δημιουργήσει έναν διάλογο μεταξύ της μόδας και των έργων της θρησκευτικής τέχνης, με το ίδιο το Βατικανό να πρωτοστατεί σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Πολύ χρυσό, εκκεντρικά αξεσουάρ και ο οίκος Versace είχαν την τιμητική τους φέτος καθώς η Donatella Versace ήταν συνοικοδέσποινα του Gala. 

Οι αφίξεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν μετά από πολλές ώρες με τις μεγάλες star να καταφθάνουν τελευταίες.  

Δεκάδες φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά της εισόδου για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε event.  

Μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz, όπως οι: Amal Clooney, Sarah Jessica Parker, Rihanna, Donatella Versace, αδερφές Hadid, Anna Wintour και Blake Lively παρευρέθηκαν στο χθεσινοβραδινό Met Gala, φορώντας τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες που έχουμε δει τελευταία.

Blake Lively

Gigi Hadid

Kim Kardashian

Jennifer Lopez

Sarah Jessica Parker

Rihanna

Mary-Kate Olsen

Kylie Jenner

Amal Clooney

Stella Maxwell

Rosie Huntington-Whiteley

Amber Heard

Anne Hathaway

Selena Gomez

Katy Perry

Scarlett Johansson

Ruby Rose

Irina Shayk

Gisele Bundchen

Cindy Crawford

Emily Ratajkowski

Miley Cyrus

Jasmine Tookes

Madonna

Kendall Jenner

Sienna Miller

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top