Ξεκίνησαν τις μηνύσεις οι κληρονόμοι του Prince!

Ποιους κατηγορούν και γιατί

Οι κληρονόμοι του Prince έχουν μηνύσει την αλυσίδα φαρμακείων  Walgreens στην Αμερική και το νοσοκομείο του Illinois, ισχυριζόμενοι ότι δεν παρείχαν την καλύτερη φροντίδα στον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου 2016.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα βίντεο με τον Prince ένα 24ώρο πριν τον θάνατό του

Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται πώς ο γιατρός δεν  κατάφερε να θεραπεύσει τον Prince, διότι δεν ήταν σε θέση να καταλάβει ότι είχε πάρει υπερβολική δόση του ισχυρού αναλγητικού φεντανίλ -το οποίο είναι 50 φορές δυνατότερο από την ηρωίνη, και το οποίο πήρε κατά λάθος, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ένα ελαφρύτερο παυσίπονο.

Διαβάστε επίσης: Prince: H πρώτη εκτέλεση του «Nothing Compares 2 U»!

Από την άλλη πλευρά, κατηγορούν την   Walgreen Company και τους φαρμακοποιούς δύο υποκαταστημάτων της  στη  Μινεσότα για "χορήγηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων που δεν ισχύουν για νόμιμο ιατρικό σκοπό". Η Walgreens και το νοσοκομείο  αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Κάρβερ της Μινεσότα, στις 10:07 το πρωί της 21 Απριλίου 2016. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top