Ο George και η Charlotte πήγαν στο μαιευτήριο – Ποιο θα είναι το όνομα του μωρού

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα - Νέα ενημέρωση: 21:02

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό της Kate Middleton, ο πρίγκιπας William πήγε στο μαιευτήριο με τα άλλα δυο παιδιά τους για δουν το αδερφάκι τους!

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έφτασαν έξω από την κλινική St. Mary's, με τον μπαμπά τους να τα κρατά από τα χέρια.

Ο μικρούλης φορούσε τη σχολή του σχολείου του, ενώ η Charlotte, ένα υπέροχο γαλάζιο φόρεμα.

Όπως και τα αδέρφια του, έτσι και το νεότερο μέλος της οικογένειας και 5ος διάδοχος του θρόνου, θα ονομάζεται Η Αυτού Υψηλότης Πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα;

Arthur, Albert, Philip, Frederick, ή James;

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge μετά τη γέννηση του τρίτου βασιλικού μωρού θα αποφασίσουν το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Οι βασιλικοί bookers έχουν ήδη αρχίσει να ποντάρουν στα ονόματα για τον νέο μικρό πρίγκιπα. Μετά τις επιλογές των παραδοσιακών «Γεώργιος» και «Σάρλοτ» για τα δύο πρώτα πριγκιπόπουλα, το ζευγάρι πιθανότατα να ακολουθήσει την ίδια οδό και να δώσει ένα ακόμη κλασικό όνομα στο τρίτο τους παιδί. Ένα από τα στοιχήματα που έβαλε μία Βρετανίδα booker έναντι 5.000 λιρών είναι στο όνομα Arthur, ενώ άλλοι πόνταραν στο Albert.

Το βασιλικό μωρό μονοπωλεί τα σημερινά βρετανικά πρωτοσέλιδα

Η είδησης της γέννησης του μωρού φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων της Βρετανίας.

«Βασιλική άφιξη», «Ο Δούκας και η Δούκισσα δείχνουν τον γιό τους», «Ο πρώτος του βασιλικός χαιρετισμός», «Τριπλό στέμμα: Ο William και η Kate καλωσορίζουν το νεογέννητο αγόρι», είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους στα εξώφυλλα των βρετανικών εφημερίδων που συνοδεύονται από την φωτογραφία της μητέρας του βασιλικού βρέφους, η οποία φορά ένα κόκκινο φόρεμα και κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top