Οι τέσσερις μεγάλοι έρωτες του Χάρι πριν την Μέγκαν Μαρκλ

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν σαν τον αδελφό του, Ουίλιαμ, σταθερός στις σχέσεις του και παραδοσιακός. Ήταν ένα αγόρι με αρκετές ερωτικές περιπέτειες που ήξερε να γλεντάει τη ζωή του και πολλές φορές να παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Επειδή όμως ήρθε η ώρα του να νοικοκυρευτεί, έχοντας στο πλευρό του τη Μέγκαν Μαρκλ, το Γαλλικό Πρακτορείο κατέγραψε τις τέσσερις σημαντικότερες σχέσεις του πριν γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό του.

Τσέλσι Ντέιβι

Η πρώτη του αγάπη ήταν η Στέλσιν Ντέιβι, κόρη εκατομμυριούχου διοργανωτή σαφάρι, η οποία είχε γεννηθεί στη Ζιμπάμπουε. Την γνώρισε το 2004 όταν ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική και αμέσως τον κατέκτησε.Ξανθιά και κοινωνική, διασκέδαζε στα πάρτι με την ίδια συχνότητα με τον πρίγκιπα. Οι βρετανικές ταμπλόιντ λάτρευαν το ζευγάρι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και τους ακολουθούσαν στο κάθε τους βήμα. Τόσο στενά μάλιστα που εκείνη αργότερα ομολόγησε ότι ήταν "ζόρικο".

Η σχέση τους κράτησε επτά χρόνια, με συχνά διαλείμματα, μέχρι που χώρισαν. Παραμένουν όμως πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα η Τσέλσι θα παραβρεθεί στον γάμο του πρώην της στις 19 Μαΐου.

Νάταλι Πίνκαμ

Η παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων και κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερη του Χάρι ήρθε το φως της δημοσιότητας όταν η Sun δημοσίευσε μια φωτογραφία του Χάρι να πιάνει το στήθος της.Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί σε ένα πάρτι το 2003, αλλά στη δημοσιότητα ήρθε τρία χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι είναι φίλοι, αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχαν ένα σύντομο δεσμό.

Φλόρενς Μπρούντενελ-Μπρους

 Ο Χάρι λέγεται ότι έβγαινε με την αριστοκράτισσα και μοντέλο Μπρούντενελ-Μπρους, γνωστή στους φίλους της ως "Φλι", όταν χώρισε με την Ντέιβι.

Πρώην σύντροφος του πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα Τζένσον Μπάτον, εργάστηκε ως μοντέλο ρούχων και εσωρούχων, και φέρεται να είχε σχέση με τον Χάρι σε ένα...διάλειμμα από την σχέση της με τον πολυεκατομμυριούχο Χένρι Σεντ Τζορτζ, τον οποίο τελικά παντρεύτηκε.

Κρεσίντα Μπόνας

 Ο Χάρι έβγαινε με την βρετανίδα χορεύτρια και ηθοποιό Κρεσίντα Μπόνας περίπου επί δύο χρόνια, αλλά η σχέση τους έληξε καθώς εκείνη δυσκολευόταν να κάνει μια ζωή με τα φώτα της δημοσιότητας διαρκώς στραμμένα πάνω της.

Λέγεται ότι τους σύστησε η εξαδέλφη του Χάρι, η πριγκίπισσα Ευγενία, και για πρώτη φορά τους εντόπισε ο φακός μαζί τον Ιούλιο του 2012.

Η μητέρα της, η λαίδη Μαίρη-Γκέι Κάρζον, αγαπημένη της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου τη δεκαετία του΄60, ήταν κόρη του Ρίτσαρντ Κάρζον, ενός κόμη.

Πολλοί πίστευαν ότι η σχέση αυτή θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά λίγο αργότερα χώρισαν.

Πυρετώδεις προετοιμασίες

Τέσσερις εβδομάδες μένουν μέχρι το γάμο της χρονιάς με τον Χάρι και τη Μέγκαν να οργανώνουν πλέον τις θέσεις των καλεσμένων τους στη δεξίωση του γάμου τους.

Τη διοργάνωση της δεξίωσης έχει αναλάβει διάσημη διοργανώτρια γάμων, η οποία και εργάζεται ώστε να διοργανώσει τον πιο παραμυθένιο βασιλικό γάμο, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο παλάτι.

Η Μέγκαν έχει διαλέξει νυφικό, η λίστα των καλεσμένων έχει κλείσει, το μενού θα είναι όπως πρέπει βασιλικό και όλοι πλέον περιμένουν να δουν τη Μέγκαν νυφούλα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top