Αδελφός Meghan Markle: «Δε μας θέλει στον γάμο της, ίσως την ντροπιάζουμε!»

Και η ετεροθαλής αδελφή της μέσω twitter

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στο παλάτι, έναν μήνα πριν τον γάμο της χρονιάς, η οικογένεια της Meghan Markle.

Την απογοήτευσή του επειδή δεν έλαβε πρόσκληση για τον γάμο της αδελφής του εκφράζει με σκληρά λόγια στη Mirror, ο ετεροθαλής αδελφός της Meghan, ο οποίος ζει στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

Ο Thomas δήλωσε ότι η οικογένειά του είναι βαθιά πληγωμένη και τόνισε ότι η δημοσιότητα έχει αλλάξει την Meghan! O 51χρονος πρόσθεσε ότι: «Ξέχασε ξεκάθαρα τις ρίζες της».

Ο Thomas ανέφερε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός έχασε επαφή με τους συγγενείς όταν έγινε διάσημη.

Παρόλο, που τα δύο αδέλφια έχουν να συναντηθούν από το 2011, όταν είχαν παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς τους, ο αδελφός της Meghan δείχνει να έχει πικραθεί που δεν έλαβε πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο και είπε ακόμα: «Θέλει να παρουσιάζεται ως ανθρωπίστρια, ένας άνθρωπος του λαού, ένα άτομο που κάνει φιλανθρωπίες, αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά απέναντι στην οικογένειά της».

«Διάβασα πως η Meghan θέλει να γίνει σαν τη Νταϊάνα. Η Νταϊάνα λατρεύτηκε από όλο τον κόσμο. Αγαπήθηκε για τους σωστούς λόγους. Αυτό είναι που θέλει η Meghan, αλλά δε νομίζω πως θα συμβεί. Δεν είναι γνήσια όπως η Νταϊάνα», ανέφερε ο Thomas.

Την ίδια ώρα και η ετεροθαλής αδελφή της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Harry, Samantha Grant, με αναρτήσεις της στο twitter δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη που «τα μέλη της οικογένειας Markle δεν έχουν προσκληθεί στον γάμο».

«Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει τις προσκλήσεις μας... Περιμένουμε ακόμη...» ανέφερε η ίδια στο tweet της, ενώ συμπλήρωσε «Δεν είναι θέμα του πόσο κοντά είμαστε, καθώς έχουν προσκληθεί περισσότεροι από 1000 άγνωστοι... Η οικογένεια είναι οικογένεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top