Συγκλονίζει η Mariah Carey: Μιλά πρώτη φορά για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή

Διαγνώστηκε το 2001 αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να παίρνει αγωγή

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και 17 χρόνια μίλησε για πρώτη φορά η Mariah Carey.

Η 48χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, με την οποία διαγνώστηκε το 2001. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα άρχισε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

«Δεν ήθελα να το πιστέψω… Μέχρι πρόσφατα ζούσα στην άρνηση και την απομόνωση και φοβόμουν ότι κάποιος θα με εκθέσει» ανέφερε σε συνέντευξή της στο People και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο για να το επωμιστώ και απλά δεν μπορούσα πλέον να το κάνω. Αναζήτησα και έλαβα θεραπεία, άφησα θετικούς ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό μου και άρχισα και πάλι να κάνω ό,τι αγαπώ, να γράφω τραγούδια και μουσική».

Η Mariah Carey, μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως και μητέρα δύο παιδιών, των 6χρονων διδύμων Moroccan και Monroe (από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Nick Cannon),  όπως αποκάλυψε, «για πολύ καιρό, νόμιζα ότι πάσχω από αϋπνία».

«Αλλά δεν ήταν μία φυσιολογική διαταραχή του ύπνου, ούτε μπορούσα να κοιμηθώ μετρώντας προβατάκια. Δούλευα, δούλευα, δούλευα… Ήμουν ευέξαπτη και φοβόμουν μήπως απογοητεύσω τους ανθρώπους. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν μία μορφή μανίας. Τα καταθλιπτικά μου επεισόδια χαρακτηρίζονταν από πολύ χαμηλή ενέργεια. Αισθανόμουν τόσο μόνη και δυστυχισμένη, αλλά και ένοχη ότι δεν έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για την καριέρα μου» τόνισε.

Πλέον, όπως έκανε γνωστό, λαμβάνει αγωγή για διπολικής διαταραχής τύπου 2. «Παίρνω φάρμακα τα οποία φαίνεται πως είναι καλά. Δεν με κάνουν να νιώθω πολύ κουρασμένη, υποτονική, ή κάτι τέτοιο. Το σημαντικότερο είναι να βρεις την σωστή ισορροπία» ανέφερε, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της:  

«Πλέον είμαι σε μία πολύ κατάσταση και νιώθω άνετα να μιλώ για τον αγώνα μου με την διπολική διαταραχή. Είμαι αισιόδοξη ότι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου οι πάσχοντες από την νόσο δεν θα είναι στιγματισμένοι.  Η νόσος μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτη απομόνωση, όμως, δεν πρέπει να καθορίζει κανέναν και εγώ αρνούμαι να με καθορίσει, ή να με ελέγξει».

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top