Αποκάλυψη: Ο Έλβις Πρίσλεϊ αυτοκτόνησε για να μην τον ξεχάσουν

Δείτε το βίντεο

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Ελβις Πρίσλεϊ έρχεται στο φως 41 χρόνια μετά τον θάνατο του.  Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του Πρισίλα, ο «βασιλιάς της ροκ» δεν πέθανε από καρδιά, αλλά αυτοκτόνησε γιατί δεν ήθελε να τον…  ξεχάσουν!

Νέο τρίωρο ντοκιμαντέρ ανατρέπει όσα ξέραμε. Ο Έλβις δεν πέθανε από καρδιακή αρρυθμία και ναρκωτικά, αλλά έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του από φόβο και ανασφάλεια. Αυτό αποκαλύπτει η γυναίκα που λάτρεψε όσο τίποτα ο θρύλος της ροκ.

«Αισθανόταν να μην ελέγχει τη ζωή του, ήθελε να ωριμάσει ήθελε να εξελιχτεί ως καλλιτέχνης. Μου έλεγε ότι αισθανόταν πίεση. Κατάφερε τόσα πολλά στη ζωή του, γνωρίζοντας όμως ότι οι θαυμαστές του τον αγαπούν και τον εκτιμούν, τον ίδιο και τα τραγούδια του, τόσο διάσημος άλλωστε ήταν. Αναρωτιόταν πως θα τον θυμούνται οι θαυμαστές του, αν θα τον θυμούνταν».

Στις 26 Ιουνίου 1977 όταν ο Έλβις τραγουδούσε ζωντανά στην Ιντιανάπολις, αν και όλοι γνώριζαν τον εθισμό του στα ηρεμιστικά φάρμακα, κανείς δεν φανταζόταν, ότι αυτή θα ήταν η τελευταία εμφάνιση του βασιλιά.

Τον πρόδωσε η καρδιά του ή οι δικοί του άνθρωποι;

Στις 16 Αυγούστου 1977 ο Έλβις πέθανε στο μπάνιο στη Γκρέισλαντ. Ήταν μόνο  42 ετών.

Τι πραγματικά συνέβη στο σπίτι του εκείνη την ημέρα; Τον πρόδωσε η καρδιά του  ή οι δικοί του άνθρωποι;

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Έλβις, ο Ανιχνευτής» θα προβληθεί στις 14 Απριλίου από καλωδιακό τηλεοπτικό σταθμό στην Αμερική. Όσες θεωρίες συνομωσίας και αν λέγονται, όσα στοιχεία και αν βγαίνουν στο φως, το σίγουρο είναι ότι για τους θαυμαστές του ο 'Ελβις δεν πέθανε ποτέ.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top