Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλα είναι σχεδόν έτοιμα - 50 ημέρες για τον γάμο της χρονιάς!

Έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες

H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς, αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Μarkle που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 50 ημέρες.

Η τοποθεσία είναι το κάστρο του Γουίνδσορ, ο μήνας είναι ο Μάιος, οι καλεσμένοι έχουν λάβει τα προσκλητήριά τους και πιθανότατα η επιλογή του φορέματος έχει γίνει.

Αυτό που μένει είναι η διευθέτηση των λεπτομερειών όπως δηλώνει η Anna McGregor, διευθύντρια του Wedding Gallery, ενός εκ των μεγαλύτερων γραφείων σχεδιασμού γαμήλιων τελετών του κεντρικού Λονδίνου.

«Σίγουρα έχει γίνει η επιλογή του μενού, επομένως τώρα θα ξεκινάει και η επιλογή των ποτών και αυτό είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά κομμάτια στην οργάνωση μιας γαμήλιας τελετής γιατί πρέπει να δοκιμάσεις τα κρασιά», λέει η McGregor και προσθέτει ότι μια που αυτός είναι ένας βασιλικός γάμος, σίγουρα το ζευγάρι έχει μερικές πολύ καλές επιλογές από το βασιλικό κελάρι.

Πηγή φωτο και βίντεο: AP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top