Πάνος Κοκκινόπουλος: «Είδα 5 λεπτά το Τατουάζ και έφριξα! Ο Ρουβάς είναι καλύτερος ως ηθοποιός»

Δείτε το βίντεο

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και έριξε τα βέλη του στους συντελεστές της σειράς «Τατουάζ».

«Μα δεν έχετε δει πως είναι η τηλεόραση; Είναι το απόλυτο σκουπιδαριό. Δεν μας έφτανε το ελληνικό, έχουμε και το τούρκικο! Είδα 5 λεπτά από ένα πράγμα που λέγεται «Τατουάζ» και έφριξα. Δηλαδή παίζουν πιο ανθρώπινα στις «Οικογενειακές Ιστορίες» παρά εκεί… Παίζουν καλοί ηθοποιοί στο «Τατουάζ», αλλά πώς να είναι καλοί όταν λένε βλακείες… Ο Ντάνος αποκλείεται να παίζει χειρότερα από τους άλλους».

Ακόμα σχολίασε και για τα ριάλιτι: «Τα ριάλιτι επιβίωσης είναι το απόλυτο σκουπιδαριό. Είναι ο πλανήτης των πιθήκων…»

«Η Χρυσούλα Διαβάτη ας κάνει τα παράπονά της στη Μελίνα Μερκούρη που κατήργησε την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Δηλαδή συγγνώμη η Σαρλίζ Θερόν πήρε Όσκαρ, δεν πήρε; Ηθοποιός ήτανε; Όχι… ένα μοντέλο ήτανε…»

Όσο για τον Σάκη Ρουβά είπε: «Εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερος ηθοποιός, από ότι τραγουδιστής. Έχω δει και μια αμερικάνικη ταινία που είχε κάνει και ήτανε πολύ καλός! Εγώ θα δούλευα άνετα μαζί του. Έχω μιλήσει και με τον Μαζωνάκη, που όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός και έχει δυνατότητες.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top