Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Καλά κάνει ο πατέρας μου και είναι με τη Νατάσα Καλογρίδη! Την προτιμώ που είναι εκκεντρική αλλά αληθινή»

Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα, μερικούς μήνες μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη.

Όταν η κουβέντα έφτασε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη, η Μαρία Ελένη ήταν ειλικρινέστατη:

«Με τον πατέρα μου δεν είχα τη σχέση που είχα με τη μάνα μου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μπροστά για τη ηλικία του. Ο κόσμος νομίζει ότι είναι κάπως πιο ψυχρός, πιο απόμακρος. Είναι σοβαρός, αλλά δεν είναι σοβαροφανής. Στην οικογένειά μας δεν μας αρέσει η σοβαροφάνεια. Μετά από αυτό που έγινε με τη μαμά, δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν, για τα οποία θα τρελαινόμουν παλαιότερα. Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα… Μετά από αυτό δεθήκαμε περισσότερο με τον πατέρα μου, είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που έχω».

Ακόμα τόνισε: «Καλά κάνει και συνεχίζει τη ζωή του ο πατέρας μου με τη Νατάσα. Ο πατέρας μου ήταν χάλια όλον αυτό τον καιρό. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν ήταν καλά. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Για κάποιο λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα. Εγώ χαίρομαι που ο πατέρας μου είναι καλά.

Δεν έχει κανέναν λόγο ο πατέρας μου να δώσει λόγο για την προσωπική του ζωή. Δεν ενοχλεί κανέναν. Είναι καλά; Είναι ευτυχισμένος; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Αν η Νατάσα μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα, να τον προσέχει και να του δίνει μια χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του».

 «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα βλέπουμε όλα τόσο τραγικά. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή. Κι αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Και πόσα ακόμα χρόνια θα ζήσει, 10 – 15; Μακάρι να ζήσει πάρα πολλά. Δεν πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου; Έχουμε λόγο να δίνουμε αναφορά σε κανέναν για το τι κάνουμε;

Θα είμαι μαζί με τον πατέρα μου σε ό,τι επιλογή και να κάνει! Από τη στιγμή που ήταν και η μάνα μου και ο πατέρας μου σε ό,τι επιλογή και αν έκανα! Αυτό είναι οικογένεια. Δεν έχω κανέναν λόγο να τσακώνομαι με κανένα μέλος της οικογένειάς μου από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι. Προτιμώ τη Νατάσα που είναι εκκεντρική και τρελή αλλά είναι αληθινή»

«Όλοι μου οι φίλοι ντράπηκαν να με πάρουν τηλέφωνο να μου το πουν, γιατί εγώ δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Σοκαρίστηκαν λίγο.

Δεν το ήξερε ο πατέρας μου ότι θα βγει. Έγινε αυτό που έγινε, το συζητήσαμε και είναι καλά. Είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Την ξέρω πολλά χρόνια. Προτιμώ τη Νατάσα που είναι εκκεντρική και τρελή αλλά είναι αληθινή, παρά οποιαδήποτε άλλη που μπορεί να μην είναι τόσο αληθινή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top