Χάρισε υπέροχα πασχαλινά δώρα με άρωμα Ελλάδας: Δες την υπέροχη συλλογή του KLOSTI!

Εκτός από υπέροχες λαμπάδες και χειροποίητα δώρα για τα παιδιά θα βρεις δώρα και για τους φίλους και τους συγγενείς

Χάρισε υπέροχα πασχαλινά δώρα με άρωμα Ελλάδας

Αν ψάχνεις μια λαμπάδα ιδιαίτερη για το βαφτιστήρι σου και δώρα πρωτότυπα για τους δικούς σου τότε μπες στο KLOSTI – το πρωτότυπο ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει τα πιο ιδιαίτερα χειροποίητα δώρα της αγοράς!

Υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες για κορίτσια και αγόρια, προτάσεις δώρων με παιχνίδια και πολλά άλλα για να βρεις στο βαφτιστήρι σου κάτι που θα το συναρπάσει!

Με 3 κλικ μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις την παραγγελία σου στο klosti.com και η λαμπάδα σου θα σου παραδοθεί άμεσα στο γραφείο ή στο σπίτι σου, συσκευασμένη για δώρο έτοιμη να την χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου!

Δες την πασχαλινή λαμπάδα με τον ορειχάλκινο χαρταετό εδώ!

Η Κόκο είναι ένα φανταστικό κουκλάκι από κάλτσα και μαζί με την λαμπάδα και το αυγό κάνουν ένα φανταστικό δώρο που μπορείς να το δεις εδώ!

Για ένα παραδοσιακό Πάσχα μια λαμπάδα με χαρταετό και χειροποίητα παραδοσιακά παιχνίδια για τον νονό που θέλει να κάνει ένα διαφορετικό δώρο - το βλέπεις εδώ!

Μια άλλη υπέροχη (και οικονομική!) ιδέα δώρου, είναι τα χειροποίητα κεραμικά σετ που το παιδάκι καλείται να ζωγραφίσει! Το δώρο περιλαμβάνει, εκτός από το κεραμικό στοιχείο, πινέλο και νερομπογιές για να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία!

Το πασχαλινό καλάθι το βλέπεις εδώ!

Εκτός από υπέροχες λαμπάδες και χειροποίητα δώρα για τα παιδιά στο KLOSTI θα βρεις δώρα και για τους φίλους και τους συγγενείς όπως πασχαλινά αυγά, δώρα για το σπίτι και κοσμήματα!

Το καδράκι / κορνίζα με το λαγουδάκι είναι μια όμορφη και οικονομική πρόταση δώρου, την βλέπεις εδώ!

Αν δεν θες να χάσεις χρόνο στα μαγαζιά ψάχνοντας μες την πολυκοσμία την πιο πρωτότυπη λαμπάδα που θα το κάνει να αναφωνήσει “ουάου” και τα πιο πρωτότυπα πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σου δεν έχεις παρά να μπεις στο eshop KLOSTI και να βρεις αυτό που θες εύκολα και γρήγορα, όχι μόνο για το Πάσχα αλλά και όλο τον χρόνο! Μπορείς να κάνεις και τηλεφωνικά τις παραγγελίες σου στο 211-8008795!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top