Λάμψη… στα μαύρα στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Θύελλα σχολίων για την ενδυματολογική επιλογή της Kate Middeton

Πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η τελετή απονομής των βρετανικων βραβείων κινηματογράφου με τον  Gary Oldman και τη Frances Mcdormand, να παίρνουν τα Bafta των καλύτερων ηθοποιών.

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε το πράσινο φόρεμα της Kate Middeton καθως δεν ήταν συμβατό με το μαύρο χρώμα της διαμαρτυρίας για τη σεξουαλική παρενόχληση, των σταρ του Χολιγουντ.

Διαβάστε επίσης:Gary Oldman και Frances Mcdormand οι μεγάλοι νικητές των κινηματογραφικών βραβείων «BAFTA»

Ο κώδικας του....μαύρου χρώματος στο κόκκινο χαλί....τηρήθηκε από σχεδόν όλες τις σταρ του Χόλιγουντ.....

Η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε μια μαύρη Ralph & Russo maxi τουαλέτα και διαμαντένια σκουλαρίκια...Η Μεξικανή  ηθοποιός Σαλμα Χάγιεκ φόρεσε ενα Gucci φορεμα με ενα ροζ  λουλούδι στη μέση.Εντυπωσιακές ήταν η Τζένιφερ Λόρενς και η Μαργκότ Ρόμπι....

Θύελλα σχολίων για την ενδυματολογική επιλογή της Kate Middeton

Θύελλα σχολίων προκάλεσε η εμφάνιση της εγκυμονούσας δούκισσας του Κέιμπριτζ. Η σκούρα πράσινη τουαλέτα της βρετανίδας σχεδιάστριας Τζένι Πάκαμ ήταν ασύμβατη με το κίνημα των σταρ του Χολιγουντ Time's Up, κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

Δεν είναι μια πολιτική δήλωση για να μην μπορεί να εκφέρει ανοιχτά την άποψη της....είπαν πολλοί.

Ασύμβατο με το κίνημα του Χόλυγουντ και το φόρεμα της Αμερικανίδας Frances Mcdormand η οποία απέσπασε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στα βρετανικά βραβεία κινηματογράφου. Από τη σκηνή δικαιολόγησε την επιλογή της.

Δείτε το βίντεο...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top