Σάννυ Μπαλτζή: Τα πρώτα λόγια για το πρόβλημα με την υγεία της

Παραμένει στο νοσοκομείο

Ένα πρόβλημα υγείας οδήγησε τη Σάννυ Μπαλτζή στο νοσοκομείο. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η γνωστή καλλιτέχνιδα ανέβασε μια εικόνα από το εσωτερικό δωματίου γνωστής κλινικής της Αθήνας. 

Η Σάννυ μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ανέφερε πως η περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε από μία ίωση σε συνδυασμό με υπερκόπωση, που εξελίχθηκε σε πνευμονία!

«Βασικά ξεκίνησε από υπερκόπωση. Άρχισα να μην νιώθω καλά και ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δεν ξεκουράζεσαι σε παίρνει το σώμα σου μόνο του και σε ξεκουράζει. Είμαι στο νοσοκομείο αρκετές μέρες και ήδη υπέφερα και πόσες που δεν ερχόμουν, δεν τα πάω καλά με φάρμακα με νοσοκομεία και αυτά. Το έβγαζα στο πόδι λίγο πολύ και κατέληξα σε πνευμονία που είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Στις επόμενες 4-5 μέρες πιστεύω θα πάρω εξιτήριο. Για τυπικούς λόγους θα καθίσω λίγο ακόμα.

Ξεκίνησε από υπερκόπωση. Γενικά δεν πέρασα και ό,τι καλύτερο τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ήμουν συνεχώς σε μία υπερένταση και στα διάφορα από αυτά που γνωρίζει ο κόσμος. Διάφορα… η Αρλέτα, είχε αρρωστήσει η Λώρα μετά το χαμό του πατέρα της. Η απώλεια του πατέρα και των τόσο κοντινών ανθρώπων στη ζωή μας είναι κάτι το οποίο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Από εκεί και πέρα βρίσκει ο κόσμος το κουράγιο και το κάνει και η φύση και κατά κάποιο τρόπο η ζωή συνεχίζεται», δήλωσε η Σάννυ Μπαλτζή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top