Μάνος Πίντζης για την παράσταση «Πετάει – Πετάει»: «Φαγώθηκε» από την...

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κατέβηκε η παράσταση

Ο Μάνος Πίντζης έχει μια καλλιτεχνική πορεία που μετρά 20 χρόνια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το όνομά του συζητήθηκε πολύ μετά τη συμμετοχή του στο Nomads, αλλά και την αντικατάσταση του Σωτήρη Καλυβάτση  στην παράσταση «Πετάει – Πετάει», μετά το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στην Σοφία Παυλίδου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αποκάλυψε μεταξύ άλλων τους λόγους που η παράσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί.

«Εγώ έπρεπε να πάω να κάνω τις πρόβες μου να ανέβει αυτή η ωραία παράσταση που είχε και έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη. Είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα και από τους δημοσιογράφους. Ένα κουτσομπολιό που ήταν και παραπάνω από ότι έπρεπε. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον νομίζω ότι ήταν δεδομένο, το έβλεπα ότι δεν θα γινόταν η παράσταση. Ήταν αρρωστημένο λίγο το περιβάλλον.

Μπλέχτηκαν όλοι μετά. Μπλέχτηκε ο Σωτήρης. Βρέθηκε ο Σωτήρης να διαβάζει πως αυτός έκανε ό,τι έκανε για να πάρει το ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη. Μετά από αυτό θα καθόταν ο Σωτήρης να κάνει παράσταση; Η παράσταση «φαγώθηκε» από κακή ενέργεια και κουτσομπολιά», δήλωσε ο Μάνος Πίντζης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top