Ο Daniel Day-Lewis στην Ελλάδα για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR - Νέα ενημέρωση 03-02-2018 08.14

Σε κάθε κινηματογραφική πρεμιέρα του ο Daniel Day-Lewis βρίσκεται στην χώρα μας. Πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά της Εταιρίας Σπαστικών είναι ξανά ανάμεσα μας με αφορμή την νέα του ταινία « Αόρατη Κλωστή»

Η επίσημη προβολή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του ηθοποιού, ήταν ιδιαίτερη αφού τα έσοδα δόθηκαν στην Εταιρία Προστασίας Σπαστικών.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση- καρδιάς έδωσαν το παρόν όσοι μοιράζονται την αγάπη, το ενδιαφέρον αλλά και την προσφορά για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.   

Στην πρεμιέρα παρεβρέθη η σύζυγος του προέδρου Δημοκρατίας, κυρία Σισυ Παυλοπούλου, καθώς και η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Daniel Day Lewis για την καλλιτεχνική του αξία αλλά και την εκτίμηση της για την ανθρωπιστική του δράση καθώς οι δυο τους βαδίζουν σε παράλληλα μονοπάτια προσφοράς 

Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη για το μεγάλο της έργο, την κυρία Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, με την οποία έχουν στενή και πολύχρονη συνεργασία

Η ταινία Αόρατη Κλωστή είναι υποψήφια για 6 Όσκαρ ανάμεσα τους και ο Daniel Day-Lewis για την εσωτερική  ερμηνεία του στον ρόλο ενός μισάνθρωπου μόδιστρου που οι δυναμικές και οι ισορροπίες του αλλάζουν όταν γνωρίζει, απρόσμενα τον έρωτα.

Το φιλμ προβάλλεται στους κινηματογράφους και αποτελεί το κύκνειο άσμα του Daniel Day-Lewis, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top