Αποκαλυπτική η Αθηνά Οικονομάκου για το μυστικό της γάμο: «Μετά την τελετή…»

Πότε έγινε τελικά η πρόταση γάμου;

Αποκαλύψεις για το μυστικό γάμο της Οικονομάκου

Λεπτομέρειες για τον μυστικό πολιτικό της γάμο στο Γύθειο έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Όπως είπε, ήταν επιλογή της ίδιας και του συζύγου της να μην μαθευτούν τα σχέδιά τους, καθώς θεωρούν ότι είναι μια πολύ προσωπική στιγμή.

«Σας έλεγα ότι δεν θα το μάθει κανείς, αλλά εσείς δεν με πιστεύατε. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να μάθει όλη η Ελλάδα το γάμο μου πριν γίνει. Όχι ότι βρίσκω λόγο να το μάθει κάποιος μετά, αλλά προέκυψε, τι να κάνουμε. Ήταν και θέμα τύχης βέβαια, γιατί δεν είδε κανείς την αγγελία του γάμου», είπε η Αθηνά.

Παρ’ όλ’ αυτά, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο κι έτσι η Αθήνα εξήγησε και το λόγο που αποφάσισε να ποστάρει στο Istagram φωτογραφία από το γάμο, αποκαλύπτοντας έτσι η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός.

«Δεν είχα σκοπό, ούτε εγώ ούτε κάποιος καλεσμένος να ανεβάσει φωτογραφίες. Ούτε πριν ούτε μετά. Όταν τέλειωσε ο γάμος, εντοπίσαμε έναν παπαράτσι κρυμμένο σε ένα κτίριο απέναντι από το δημαρχείο και λίγη ώρα μετά ανέβηκαν φωτογραφίες μας από τον προαύλιο χώρο σε ένα τοπικό site. Τότε προτίμησα να ανεβάσω η ίδια μια φωτογραφία και να πω ότι όντως παντρεύτηκα, ελπίζοντας πως δεν θα πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα, θα σχολιαστεί ως δεδομένο και όχι ως φήμη, θα χαρούν όσοι με αγαπούν και θα πάμε παρακάτω».

Όπως είπε ο γάμος της ήταν ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι.

«Ήταν μαζί μας όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι και οι οικογένειές μας και είχαμε έναν κοινό σκοπό: να περάσουμε καλά, να γελάσουμε, να δείξουμε ο ένας την αγάπη του στον άλλο… Ήταν όλα όμορφα και τα πράγματα έγιναν αβίαστα, χωρίς να είναι τίποτα στημένο και προγραμματισμένο. Ήταν υπέροχα, καλύτερα από ό,τι είχα φανταστεί», τόνισε.

Ενδεικτικό άλλωστε είναι ότι ο γάμος ήταν στις 13:00 και το πάρτι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα!

Αποκάλυψε επίσης ότι ήταν ιδέα του καλού της να παντρευτούν στο Γύθειο, ενώ αν και δεν μας είπε πότε έγινε η πρόταση, παραδέχθηκε ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος την έκανε πάνω από μια φορά πρόταση γάμου.

«Έτυχε λόγω των καταστάσεων να το κάνει περισσότερες από μία φορές. Όχι φυσικά επειδή δεν δέχτηκα από την πρώτη φορά – γιατί φαντάζομαι πως αν του έλεγα “όχι” δεν θα υπήρχε λόγος να μου το ξαναζητήσει», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top