Η Ashley Judd τιμήθηκε σε γυναικείο gala για τις αποκαλύψεις κατά του Weinstein

Τι δήλωσε η ηθοποιός

Η Ashley Judd, η οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην πλέον παραγωγό του Χόλιγουντ Harvey Weinstein  τιμήθηκε σε γυναικείο γκαλά το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι πως παραπάτησα όταν πήγα στο γραφείο και ζήτησα τον κ. Harvey Weinstein, ρώτησα αν είναι στο αίθριο και μου είπαν ότι είναι στο δωμάτιό του και σκέφτηκα "με κοροϊδεύετε"...

''Αλλά ανεβήκατε πάνω έτσι κι αλλιώς,γιατί;'' αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος και εκείνη με την σειρά της απάντησε:  '' Είχα επαγγελματικό ραντεβού, το οποίο είναι το σχέδιό του για να κάνει σεξουαλική επίθεση, έτσι κυριαρχούσε.Εδωσα μάχη με τα όχι τα οποία αγνοούσε. Και τελικά του είπα "όταν κερδίσω ένα όσκαρ σε μια από τις ταινίες σου.Και μου είπε πως θα προταθείς" και είπα "όχι…όταν κερδίσω το όσκαρ" και μετά έφυγα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η και οι αποκαλύψεις της κυριάρχησαν στην χθεσινή απονομή των γυναικείων βραβείων των μέσων ενημέρωσης  τα οποία δόθηκαν

στη Νέα Υόρκη. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις αποκαλύψεις σεξουαλικής παρενόχλήσης που τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει μορφή χιονοστοιβάδας.

«Ημουν πολύ πρόθυμη να μιλήσω για τις εμπειρίες μου όλα αυτά τα χρόνια και ήταν ακριβώς η στιγμή που θα μπορούσα να ακουστώ.Η πτώση του Harvey Weinstein ήταν τόσο απόλυτη και γρήγορη,που νομίζω ότι θα κάνει τους άντρες να το σκεφτούν δυο φορές. Σας ευχαριστώ που αρνηθήκατε να κουραστείτε ή να μείνετε σιωπηλές», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ και ο βετεράνος στο χώρο της δημοσιογραφίας, Mark Halperin, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες αφορούν την περίοδο που ο ίδιος βρέθηκε σε ισχυρή θέση στο αμερικανικό ABC News, σύμφωνα με πέντε γυναίκες οι οποίες βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν.

Δείτε το  βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top