Η Taylor Swift απέκτησε τη δική της πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Μάθετε τα πάντα για το «Swift Life»

Η Taylor Swift νοιάζεται πάντα για τους θαυμαστές της και τώρα τους δίνει την ευκαιρία να την πλησιάσουν περισσότερο από ποτέ με την κυκλοφορία μιας νέας πλατφόρμας ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Swift Life» σύντομα θα κυκλοφορήσει σε μορφή beta σε συγκεκριμένες περιοχές και το λανσάρισμά του σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται πριν από το τέλος του έτους. Για να δημιουργήσει την εφαρμογή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τη Glu Mobile, η οποία στο παρελθόν έχει δημιουργήσει παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα για διασημότητες όπως η Kim Kardashian και η Katty Perry.

Η εφαρμογή είναι παρόμοια με το Instagram και το Snapchat, αλλά σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου γύρω από την Taylor Swift και την κοινότητά των θαυμαστών και θαυμαστριών της, τους «Swifties». Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν streaming μουσικής, μηνύματα, «Taymojis» (Emojis), φωτογραφίες και πολλά άλλα.

«Συνεργαστήκαμε στενά με την Τέιλορ και την ομάδα της για να υλοποιήσουμε το δημιουργικό της όραμα» δήλωσε ο Nick Earl, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Glu Mobile, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθιά κοινωνικό περιβάλλον, στο οποίο η Taylor Swift  και οι θαυμαστές θα είναι σε θέση να συνδεθούν καλύτερα μεταξύ τους και να εκφράζονται σε μια αλληλεπιδραστική κοινότητα. Ανυπομονούμε για στην κυκλοφορία της πλατφόρμας σε όλο τον κόσμο αργότερα φέτος» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top