Paris Jackson: Εντελώς άβαφη και με αξύριστες μασχάλες πήγε σε πάρτι περιοδικού!

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Η Paris Jackson έκανε για ακόμα μια φορά μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ!

H 19χρονη κόρη του Michael Jackson υποστηρίζει τη φυσική ομορφιά και τη φιλοσοφία της σχετικά με τους γυναικείους κανόνες περιποίησης…

Η Paris Jackson περπάτησε στο κόκκινο χαλί των «People's 'Ones To Watch» στο Χόλυγουντ χωρίς μακιγιάζ και για ακόμη μια φορά έδειξε τις αξύριστες μασχάλες της.

Η Paris έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως δεν συμμορφώνεται με τους κοινωνικούς κανόνες περί ομορφιάς κι πως τους θεωρεί κλισέ.

Στα VMAs όπου και πάλι είχε γίνει θέμα λόγω της μασχάλης της σχολίασε στο Instagram: «Δεν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι με τις τρίχες της μασχάλης μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα τόσο μεγάλο  ζήτημα. Είναι τόσο αστείο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά τρελοί. Θα ήθελα να μπορώ να δημοσιεύσω κάποια από τα σχόλια».  

«Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι κάτι πολύ αηδιαστικό, ειδικά για τα κορίτσια, αλλά κάθε ανθρώπινο σώμα τις έχει Είναι φυσικό. Ξεπεράστε το», ανέφερε επίσης.   

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το νέο μουσικό βίντεο του Nahko «Dragonfly», το πρώτο single από το άλμπουμ «My Name Is Bear», όπου συμμετέχει και η Paris. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top