Αθηνά Οικονομάκου: Η βραδινή έξοδος με την Λασκαράκη λίγο πριν την είδηση της εγκυμοσύνης

Σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Το όνομά της αυτές της ημέρες έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά την χαρμόσυνη είδηση ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σε περίπου πέντε μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός, ο συνάδελφός της Ορέστης Καρύδας «πρόδωσε» τη φουσκωμένη της κοιλίτσα με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Η επιβεβαίωση για την εγκυμοσύνη της Οικονομάκου- Η on air δήλωση της ηθοποιού!

H τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς έγινε στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha. Συνοδευόμενη από την καλή της φίλη Βάσω Λασκαράκη, η οποία λίγες μέρες μετά ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός έδειχνε να έχει πάρει κάποια «κιλάκια», ωστόσο, η ολόσωμη ριγέ φόρμα που φορούσε έκρυβε επιμελώς το όποιο «φουσκωματάκι» στην  κοιλιά.

Οι τελευταίες φωτο της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό (Αύγουστος 017)

Στο Instagram αν και μετά την αποκάλυψη είναι πιο φειδωλή στα stories που ανεβάζει, δεν δίστασε να μας δείξει το λαχταριστό φαγητό που έφτιαξε τις προάλλες. Έχει και αυτή της λιγούρες της! 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top