Underground ντεφιλέ μόδας στο Παρίσι: Σχεδιάστρια παρουσίασε τις δημιουργίες της μέσα στο μετρό!

Ένα διαφορετικό σόου στην γαλλική πρωτεύουσα

Ένα ντεφιλέ μόδας, διαφορετικό από τα άλλα και για όλο τον κόσμο, διοργάνωσε μια Γερμανίδα σχεδιάστρια, η Andra Dumitrascu, η οποία επέλεξε αποβάθρα της γραμμής 3 του παρισινού μετρό, για να παρουσιάσει τις δημιουργίες της κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Η σχεδιάστρια που δεν μπόρεσε να διοργανώσει το ντεφιλέ στο περίφημο πολιτιστικό κέντρο Πομπιντού, έπρεπε να βρεί μια ενναλακτική λύση μέσα σε δυο εικοσιτετράωρα.

«Δεν μ άρεσε η ιδέα της επίδειξης στο δρόμο. Σκέφτηκα πως μια στάση του μετρό είναι το καλύτερο σημείο. Μ' αρέσει η αδρεναλίνη, η αστάθεια της κατάστασης», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο η Γερμανίδα σχεδιάστρια, που κατάγεται από τη Ρουμανία και το στυλ των ρούχων της είναι underground.

Για τις ανάγκες του ντεφιλέ, η  αποβάθρα μετατράπηκε σε πασαρέλα όπου περπάτησαν τα μανεκέν, υπό μια μουσική που αναπαρήγαγε τους ήχους ενός εργοστασίου, την ώρα που τα τρένα σταματούσαν στο σταθμό και οι επιβάτες με έκπληξη αντίκρυζαν τα καλλίγραμμα μοντέλα και τις δημιουργίες της Andra Dumitrascu. 

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter...

Της Μαρίας Δεναξά, ανταποκρίτριας του Star στο Παρίσι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top