Hugh Hefner: Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του – Τι θα πάρει η τελευταία του γυναίκα

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

Τίποτα δεν θα κληρονομήσει η τελευταία σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner.

Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε χθες, σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας χήρα την 30χρονη Crystal Harris.

Οι δυο τους είχαν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Hugh Hefner θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Η Crystal και ο Hugh επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε τον γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο. Μάλιστα, η Crystal είχε ντροπιάσει και τον σύζυγό της δημόσια, λέγοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και πως η πράξη διήρκεσε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

Μετά τον χωρισμό τους και την ακύρωση του γάμου τους, το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Hefner είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Crystal. Και επέμεινε πως η τεράστια διαφορά ηλικίας δεν είχε σημασία.

Διαβάστε επίσης: Hugh Hefner: Η ζωή του μεγαλύτερου γυναικά στον κόσμο και οι θρυλικές ατάκες του

Όπως είχε γράψει στο Τwitter: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Crystal κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσος χρόνος μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν, με την Crystal να δηλώνει «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

Να σημειωθεί πως η Crystal ήταν η τρίτη σύζυγος του Hefner. Είχε παντρευτεί τη Mildrend Conrand το 1989 και χώρισαν μετά από 10 χρόνια και στη συνέχεια παντρεύτηκε την playmate Kimberly Conrand το 1999, με την οποία επίσης χώρισε μετά από 10 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top