Πλήθος κόσμου στη συναυλία για το Charlottesville! Ο Pharrell Williams γονάτισε κατά του Trump

Τι είπε επί σκηνής

Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ της Κυριακής, στο Scott Stadium, στο Charlottesville, έδρα των Virginia Cavaliers, ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
 
Στη «Συναυλία για το Charlottesville» (Α Concert for Charlottesville) πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι Dave Matthews Band, ο Pharrell Williams, ο Justin Timberlake, ο Chris Stapleton, η Ariana Grande, η Britany Howard των Alabama Shakes, τα συγκροτήματα The Roots και Cage the Elephant και άλλοι, ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια απάντηση  στη φυλετική βία που έχει ξεσπάσει στη γενέτειρά τους.

Διαβάστε επίσης: Γονάτισαν στον Εθνικό Ύμνο δεκάδες παίκτες του NFL με στόχο να «γονατίσουν» τον Τrump!


Μάλιστα, όταν ο Pharrell Williams βγήκε στη σκηνή γονάτισε ασκώντας με αυτό τον τρόπο έντονη κριτική στον Donald Trump, ο οποίος κύρηξε τον «πόλεμο» στους αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι τους προηγούμενους μήνες εξέφραζαν τη διαμαρτυρία τους για την αστυνομική βία, γονατίζοντας, μένοντας καθισμένοι ή σηκώνοντας τη γροθιά τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
 

Δίχως να πει το όνομα του προέδρου των ΗΠΑ δήλωσε: «Γονατίζω  τώρα για τους ανθρώπους της πόλης μου, για τους ανθρώπους του κράτους μου, γι ‘ αυτή τη σημαία».

Διαβάστε επίσης: Ο Stevie Wonder γονατίζει και τάσσεται κατά του Τrump!

Ο ράπερ καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος και στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

Την αποθέωση γνώρισαν στη συνέχεια και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή. Τέλος να σημειωθεί πως η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό,  ενώ οι θεατές έκαναν δωρεές στο Ταμείο για τη συναυλία στο Charlottesville με στόχο την ενίσχυση του κοινοτικού ιδρύματος της πόλης.

Από τις δωρεές θα δοθεί οικονομική στήριξη στα θύματα των βίαιων επεισοδίων στο Charlottesville στις 11 και 12 Αυγούστου και στις οικογένειές τους, καθώς και σε οργανώσεις που έχουν προσηλωθεί στην προώθηση της συμφιλίωσης, της ενότητας και της δικαιοσύνης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top