Με νευρίνωμα διαγνώστηκε ο γνωστός DJ Νίκος Διαμαντόπουλος

Οι περισσότεροι Έλληνες συνάδελφοί του θα παίξουν μουσική για να τον ενισχύσουν

Με νευρίνωμα διαγνώστηκε ο γνωστός DJ Νίκος Διαμαντόπουλο

Είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής με πολυετή καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Και τώρα ο Νίκος Διαμαντόπουλος αναγκάζεται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του... για την ίδια του τη ζωή.

Ο αγαπημένος Έλληνας Dj διαγνώστηκε πρόσφατα με νευρίνωμα μια σπάνια μορφή καλοήθη όγκου στον εγκέφαλο και η κατάστασή του απαιτεί να γίνει άμεσα ένα περίπλοκο και μεγάλου κόστους χειρουργείο στο εξωτερικό. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η πρωτοφανής κινητοποίηση από συναδέλφους του, (σχεδόν όλα τα γνωστά ονόματα της εγχώριας dance σκηνής διοργανώνουν τρία events), προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για το χειρουργείο.

Η ανάρτηση που κυκλοφορεί στα social media αναφέρει:

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/DJs/remixers που χαίρει τεράστιας εκτίμησης κι αγάπης, όχι μόνο από την πλευρά του κοινού, αλλά και από όλους τους συναδέλφους του.

Το 2017 ήταν μια χρονιά-σταθμός στη ζωή του, όχι γιατί κυκλοφόρησε άλλη μια επιτυχία... αλλά γιατί το Μάρτιο, δυστυχώς, διαγνώστηκε με νευρίνωμα (καλοήθη όγκο στο κεφάλι) σε πολύ δύσκολο σημείο κι έτσι βρίσκεται να αντιμετωπίζει εδώ και καιρό την μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του... μία πολύ σπάνια περίπτωση που σε συνδυασμό με τον μικρό πληθυσμό της Ελλάδας την κάνει ακόμη πιο σπάνια.

Εννιά στους δέκα γιατρούς που εξέτασαν τον Νίκο, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και λόγω της σπανιότητας της περίπτωσης δεν τον αναλαμβάνουν και τον παρότρυναν σθεναρά να πάει στο εξωτερικό, αφού δεν υπάρχει η εμπειρία για μια τόσο περίπλοκη εγχείρηση στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα στο Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής Ini στο Αννόβερο, που εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά και το κόστος γι’ αυτή τη δύσκολη επέμβαση είναι τεράστιο. Έτσι, τέσσερις φίλοι του πήραν την πρωτοβουλία και την απόφαση να βοηθήσουν.

Η μουσική είναι το μεγάλο πάθος του Νίκου, η μουσική μας φέρνει πιο κοντά και μας ενώνει στις δύσκολες και τις καλές στιγμές. Γι’ αυτό φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, παρέες μικρές και μεγάλες συγκεντρώνονται για να παίξουν μουσική με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους φίλο. Τρεις ημερομηνίες, τρεις χώροι σε όλη την Ελλάδα: το Σάββατο 30/09 στο Bolivar Beach Bar (Αθήνα), την Κυριακή 8/10 στο Piccadilly (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 14/10 στο Pas Mal (Πάτρα) χορεύουμε και τραγουδάμε δυνατά για τον Νίκο!

Οι DJs συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τη θεραπεία του Νίκου.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:

Adrianos Papadeas, Agent Greg, Aki Neels, Akylla, Alex Dimou, AMX, Andy S, An.Ch, Anna Maria Papagianni, Apostolos Xigkakis, Aris Kokou, Athinaios, Bengoa, Brouss, Chris Child, Chris Deepak, Chris IDH, Christos Zogopoulos, Christos Fourkis, Cleopatra Fyntanidou, Cosette, Costas Banas, Costa Vaya, Da Mike, Detlef, Dimitris Papaspyropoulos, Dino MFU, DJ Agoustino, DJ Angelo, DJ Antonio, DJ Fo, Djm Lighting, DSF, Echonomist, Elias Tzikas, Evi Sidiropoulou, Fotis Monos Mentor, Freespirit, Funko Momento, G.Pal, Geo Theofanidou, George Bearman, George Livanos, George Siras, George R, George Seragos, George Tsilipakos, George Prytanis Voutsas, Giannis Mitsokapas, Heavy Pins, JMP, Johnny Dreno, John Pallis, Jonn, Jovolos, Josh Roll, Junior Pappa, Karoulias, Kiki Botonaki, Lance, Le Croque, Lefteris Vgenas, Leon Sega, Leonidas Kotellis, Little D, Manolaco, Manolis Aslanidis, Manos Volanis, Maria Papidaki, Mikael Delta, Mikee, Mikele, Ms. Lefki, Panagiotis Deroukakis, Petros Floorfiller, Red Weeler, Refector, Roman, Romylos, Sam Stefanos, Skinny, Sol Key, Stephan K, Steph, Tall F, Tasos Mitakidis, Thanos Athanasiadis, Thodoris Triantafillou, Two Names, T-Bird, Tony G, Val, Vos Jr, V-Sag.

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στα πάρτυ, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν με άμεση κατάθεση σε λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR63 0172 1740 0051 7404 4110 926, Νίκος Διαμαντόπουλος.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε!

Η απάντηση του ίδιου στην κίνηση αγάπης των συναδέλφων του:

«Πριν λίγες ημέρες πήρα μια ακόμα τεράστια απογοήτευση από τους διοικούντες τη χώρα μου και πιο συγκεκριμένα από τον ΕΟΠΥΥ! Μια υπηρεσία που την πληρώνω πολλά χρόνια και τώρα που χρειάζομαι την χρηματοδότησή τους για να μεταβώ για εγχείρηση στο εξωτερικό, μου απέρριψαν το αίτημα με την δικαιολογία ότι η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει στην Ελλάδα! Ανήκω σε αυτούς που εμπιστεύονται τους Έλληνες γενικότερα και τους γιατρούς ειδικότερα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επισκέφτηκα έχουν διαφορετική άποψη από αυτή των ανθρώπων του ΕΟΠΥΥ! Σήμερα όμως, με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματικά εχω ξεπεράσει και την απογοήτευση αλλά και οποία οργή υπήρχε μέσα μου, καθώς μόνο χαρά και συγκίνηση νιώθω για όλο αυτό που λαμβάνω από εσάς! Πραγματικά δεν εχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Απλά με όλη μου την καρδιά, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», έγραψε ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος στη σελίδα του στο Facebook.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top