O Jim Carrey έδωσε την πιο ανατρεπτική συνέντευξη στην καριέρα του και «ταρακούνησε» το internet!

Οι υπαρξιακές ανησυχίες του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί!

Για ακόμα μία φορά ο Jim Carrey κατάφερε να απασχολήσει τα ΜΜΕ. Αρχικά, όλοι οι fans του ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού μετά από μία μακρά περίοδο που κυκλοφορούσε με γένια να καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπό του, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς look, θυμίζοντας και πάλι τον fresh και χαμογελαστό ηθοποιό με το baby face που όλοι αγαπήσαμε.

Ο ενθουσιασμός βέβαια κράτησε μέχρι να έρθουν οι πρώτες του δηλώσεις, στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης του  γνωστού περιοδικού μόδας Harper’s Bazaar. Σε ερώτηση δημοσιογράφου από το E! News σχετικά με το πώς νιώθει αυτή την περίοδο, η απάντηση του Carrey ξεκίνησε καλά αλλά στην πορεία κάπου μας μπέρδεψε.

«Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλα αυτά, οπότε ήθελα να βρω το πράγμα που έχει το λιγότερο νόημα και να έρθω και να συμμετάσχω, οπότε να 'μαι», είπε ο Carrey σχετικά με την παρουσία του στο event.

Όταν η δημοσιογράφος Cayy Sadler του είπε πως το εν λόγω πάρτυ γιορτάζει τη συμβολή των icons στον κόσμο, ο Carrey απάντησε: «Αυτός είναι ο απολύτως πιο χαμηλός στόχος που μπορούσαμε να θέσουμε, τα “icons”».

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός έκανε μια αναπάντεχη μίμηση στου James Brown, χωρίς εμφανή λόγο, και συνέχισε: «Δεν πιστεύω στα είδωλα. Δεν πιστεύω στις προσωπικότητες. Πιστεύω πως η ειρήνη είναι πιο σημαντική από την προσωπικότητα, από την ανακάλυψη και τη μεταμφίεση, από το κόκκινο “S” που φοράς στο στήθος σου και αποκρούει τις σφαίρες. Πιστεύω πως είναι πιο ουσιαστική από αυτά. Πιστεύω πως είμαστε ένα πεδίο ενέργειας που χορεύει για τον εαυτό του. Και δεν με νοιάζει».

H δημοσιογράφος δεν πτοήθηκε , σχολιάζοντας κάποια στιγμή το γεγονός πως, παρά τα όσα λέει, ο Carrey είχε ντυθεί στην τρίχα για να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Ούτε εκεί μπόρεσε να κερδίσει όμως, καθώς η απάντηση του ηθοποιού ήταν «ο εαυτός μου δεν υπάρχει». Η Sadler δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να στρέψει την κουβέντα στα όσα δραματικά συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ο Carrey και πάλι την ξάφνιασε λέγοντας: «Δεν είναι ο κόσμος μας. Αυτό είναι το κλειδί. Δεν έχουμε καμία αξία. Αυτά είναι τα καλά νέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top