Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες ημέρες της ηθοποιού και οι φωτογραφίες στο νεκροκρέβατο!

Τα λόγια του Παπαμιχαήλ στο νοσοκομείο

Ήταν  23 Ιουλίου του 1996, όταν  η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή «βυθίζοντας» στο πένθος όλους εκείνους που την αγάπησαν. Ο Νίκος Νικόλιζας είναι ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά τις τελευταίες μέρες της σπουδαίας ηθοποιού  στο νοσοκομείο. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Summergram για όσα έζησε όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο πλευρό της Αλίκης.

Μάλιστα, έκανε δύο αποκαλύψεις: η μία αφορά στην μυστική επίσκεψη που της έκανε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η άλλη σχετίζεται με τις απαγορευμένες φωτογραφίες της στο νεκροκρέβατο.

«Βλέπω ξαφνικά τον Παπαμιχαήλ -ήταν 2 με 3 τα ξημερώματα- δακρυσμένος, καταβεβλημένος… Τον είχαν καλέσει από το Ιατρικό. Την επόμενη μέρα μου λέει ο Κλεισθένης, ο φωτογράφος της: “έπρεπε να δεις τον Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο. Έπεσε πάνω της, την αγκάλιασε, έκλαιγε και της έλεγε Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε”», ανέφερε.

Ο Κλεισθένης ήταν ο άνθρωπος που απαθανάτισε την Αλίκη νεκρή. «Είχα πάει στο γραφείο του για να του κάνω μια συνέντευξη για την Αλίκη και όσα είχαν ζήσει. Μου λέει: “πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε, επειδή σε εμπιστεύομαι, έλα να σου δείξω κάτι”. Πίσω από μία πόρτα είχε ένα ράφι, όπου φύλαγε κάποια ντοκουμέντα τα οποία δεν θα έβγαζε ποτέ στο φως της δημοσιότητας. Ξαφνικά μου δίνει ένα φάκελο. Οι πρώτες φωτογραφίες ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Στις επόμενες, κάποιος είχε ανοίξει την κουρτίνα και ήταν η Αλίκη που μόλις είχε πεθάνει. Είχαν δώσει το δικαίωμα στον Κλεισθένη να τη βγάλει φωτογραφίες πάνω στο νεκροκρέβατο άβαφη», εξιστόρησε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:  «ήταν το πιο σοκαριστικό θέαμα που έχω δει στην καριέρα μου μέχρι τώρα! Μου είπε ότι “αυτά είναι ντοκουμέντα που ακόμα και αν φύγω από τη ζωή δεν πρόκειται να βγουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top