Chester Bennington: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός τoυ- «Πώς θα μαζέψω την κομματιασμένη ψυχή μου;»

Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του Chester Bennington μετά το θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος στις 20 Ιουλίου, έδωσε τέλος στην ζωή του, στο σπίτι του στο Palos Verdes.

Διαβάστε επίσης: Chester Bennington: Σίγησε η φωνή των Linkin Park- Σε στενό κύκλο η κηδεία του!

Η Talinda Bennington, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του frontman των Linkin Park που σόκαρε τους πάντες, έσπασε τη σιωπή της λέγοντας πως η ζωή της μετατράπηκε σε τραγωδία.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του Chester Bennington

Σημειώνεται ότι το 40χρονο μοντέλο ήταν 12 χρόνια παντρεμένη με τον ρόκερ και έχει τρία παιδιά μαζί του (τα άλλα τρία είναι από προηγούμενη σχέση του). 

Διαβάστε επίσης: O Chester Bennington των Linkin Park αυτοκτόνησε στα γενέθλια του κολλητού του Chris Cornell

«Πριν από μία εβδομάδα, έχασα την αδερφή ψυχή μου και τα παιδιά μου έχασαν τον ήρωά του- τον πατέρα τους. Είχαμε μία παραμυθένια ζωή, η οποία μετατράπηκε σε σεξπιρική τραγωδία. Πώς θα το ξεπεράσω; πώς θα μαζέψω την κομματιασμένη ψυχή μου; Η μόνη απάντηση που έχω είναι να μεγαλώσω τα μωρά μας με κάθε εκατοστό αγάπης που μου έχει μείνει. Θέλω η κοινότητά μου και οι θαυμαστές παγκοσμίως να ξέρουν ότι νιώθουμε την αγάπη τους. Νιώθουμε και την δική σας απώλεια. Τα μωρά μου είναι τόσο μικρά για να έχουν χάσει τον πατέρα τους και ξέρω ότι όλοι εσείς θα βοηθήσετε να κρατήσουμε τη θύμησή του ζωντανή. Ήταν μία φωτεινή και αξιαγάπητη ψυχή με την φωνή ενός αγγέλου. Και τώρα χωρίς να νιώθει πόνο τραγουδά τα τραγούδια του στις καρδιές όλων μας. Ο Θεός να είναι μαζί μας και να μας βοηθά να στρεφόμαστε ο ένας στον άλλον όταν νιώθουμε πόνο. Ο Chester θα ήθελε να το κάνουμε. Ας αναπαυτεί η ψυχή σου, αγάπη μου» αναφέρει στην επίσημη δήλωσή της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top