Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη με την αυτοκτονία του Chester Bennington, του frontman των Linkin Park, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο διάσημος ροκ σταρ έβαλε τέλος στη ζωή του στα γενέθλια του Chris Cornell, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν  δύο μήνες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική! «Έσβησε» ο Κρις Κορνέλ των Soundgarden

Τυχαία συγκυρία ή εκούσια επιλογή; Κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια μέχρι στιγμής!

Οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι, ενώ ο Chester Bennington είχε βαφτίσει τον γιο του  Chris Cornell.


(Bίντεο από την περιοδεία τους το 2008 στα πλαίσια του "Projekt Revolution tour")
 
Στην κηδεία του τραγουδιστή των Soundgarden,  ο frontman των Linkin Park, είχε τραγουδήσει το Hallelujah του Leonard Cohen, ενώ στις 18 Μαΐου ο Benninghton είχε επιλέξει να δημοσιεύσει ένα γράμμα που έγραψε για εκείνον.
 

"Αγαπητέ Chris, ονειρεύτηκα τους Beatles χθες βράδυ. Ξύπνησα με το "Rocky Raccoon" στο κεφάλι μου και προβληματισμένος κοίταξα τη σύζυγο μου, το πρόσωπο της. Εκείνη μου είπε πως ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή. Σκέψεις για σένα ήρθαν στο μυαλό μου και έκλαψα. Ακόμα θρηνώ, με λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη καθώς μοιράστηκα ξεχωριστές στιγμές μαζί σου αλλά και με την όμορφη οικογένειά σου. Με έχεις εμπνεύσει  με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που δεν θα μπορούσες να μάθεις. Το ταλέντο σου ήταν αγνό και ασύγκριτο. Η φωνή σου ήταν χαρά και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και πόνος καρδιάς, όλα μαζί σε ένα. Υποθέτω πως κάτι τέτοιο είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω αυτό. Σε είδα σε ένα βίντεο να τραγουδάς το "A Day In The Life" των Beatles και σκέφτηκα το όνειρό μου. Θέλω να σκέφτομαι πως είπες αντίο με τον δικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς εσένα. Προσεύχομαι να βρεις γαλήνη στην επόμενη ζωή. Στέλνω τον αγάπη μου στη σύζυγο και τα παιδιά σου, στους φίλους και την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της ζωής σου".

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Mike Shinoda των Linkin Park έλεγε  τον Μάιο στο Radio.com ότι ο Bennington δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια του Cornell.

«Παίξαμε το κομμάτι One More Light που ήταν γραμμένο για εκείνον. Κάθε φορά που το προβάραμε, ο Chester δεν μπορούσε να προχωρήσει, να το τελειώσει. Πιστεύω πως η κηδεία του Chris είναι καθαρτική για εκείνον».

 

 

Tags: