Ο Τζέισον Μπέιτμαν απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας!

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ο Τζέισον Μπέιτμαν, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Arrested Development", αποκάλεσε τον εαυτό του "τυχερό" κάνοντας τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του χθες βράδυ στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.


"Νιώθω απλούστατα πολύ, μα πάρα πολύ ευγνώμων, γιατί είχα την τύχη να κρατήσω τη δουλειά μου σε έναν επιχειρηματικό χώρο που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις για πάντα", δήλωσε ο 48χρονος καλλιτέχνης.


 Ο Μπέιτμαν άρχισε να παίζει στην τηλεόραση σε ηλικία των 12 ετών στη σειρά "Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι", υποδυόμενος τον Τζέιμς Κούπερ, ένα ορφανό αγόρι που μαζί με την αδελφή του υιοθετούνται από την οικογένεια 'Ινγκαλς. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έγινε πασίγνωστος κυρίως στον εφηβικό κοινό  παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά "Οικογένεια Χόγκαν".


Ο ηθοποιός απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα το 2005 και δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy για την ερμηνεία του ως Μάικλ Μπλουθ, το κεντρικό  πρόσωπο στην κωμωδία "Arrested Development".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top