Παντρεύτηκε η Miranda Kerr! Ο παραμυθένιος γάμος και το υπέροχο νυφικό της!

Το εμπνεύστηκε από την Grace Kelly

Παντρεύτηκε η Miranda Kerr! Ο παραμυθένιος γάμος και το υπέροχο νυφικό της!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Miranda Kerr με τον επί 3 χρόνια σύντροφό της και CEO του Snapchat, Evan Spiegel.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, υπό άκρα μυστικότητα πριν από ενάμιση μήνα και τώρα δημοσιεύθηκαν στην Vogue, οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους.

Η τελετή ήταν ιδιωτική, με 45 φίλους και λίγους συγγενείς που παρακολούθησαν συγκινημένοι το μυστήριο και το αγαπημένο ζευγάρι να ανταλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Και θαύμασαν φυσικά την εντυπωσιακή νύφη που έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Με έμπνευση από την εμφάνιση της Grace Kelly στο γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier του Μονακό, η Miranda Kerr διάλεξε για το γάμο της ένα νυφικό του οίκου Dior που την έκανε να θυμίζει πριγκίπισσα.

Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο όμορφο νυφικό για το γάμο μου”, δήλωσε στη Vogue η διάσημη καλλονή.

Το νεόνυμφο πια ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 2014 και η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2016. Το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria's Secret είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times, ότι εκείνη και ο σύντροφός της απέχουν από κάθε σεξουαλική επαφή, μέχρι τουλάχιστον τον γάμο τους.

Η 33χρονη Miranda ήταν παντρεμένη και στο παρελθόν με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Orlando Bloom, και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Flynn ο οποίος είναι σήμερα έξι ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top